20 Septembrie 2012 publicat în Shopping 8 share-uri

Colectia de toamna-iarna Manoush este fara doar si poate romantica. Lungimea fustelor coboara mult inspre pamant, ajungand pana la jumatatea gambei. Regasim rochii petrecute, realizate din tesaturi tricotate, in ale caror ochiuri se impletesc paiete si margele delicate.

Printurile sunt sterse, estompate. Regasim in colectie trandafiri englezesti imprimati pe tulle, maini aurite a caror irizatie se pierde in degrade, de-a lungul tesaturii, si combinatii absolut teatrale de buline si motive florale. Alaturarile cromatice sunt bicolore sau tricolore. Mult negru cu alb si verde-emerald cu negru, alaturi de mixturi compuse din roz, indigo si miere.

In ceea ce priveste accesoriile, regasim in ornamentatia acestora un nou simbol, denumit „Luha” – o mana cu 5 degete, diferita de mana traditionala, Hamsa. Este un element descoperit de catre designer-ul Frederique Trou-Roy in Beirut, de asemenea un simbol purtator de noroc.

Acestea fiind spuse, va invitam, ca in fiecare sezon, sa va lasati fascinati de Universul nostru plin de fantezie si spirit ludic si sa va alaturati provocarii de a scrie impreuna noi file de poveste.

Obiectivul sezonului? Sa umplem strazile orasului cu presarari de catifea, de danteluri, de paiete, de margele, de accesorii aurite, de nuante pudrate, de mirodenii dulci si multa poezie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri