20 Septembrie 2012 publicat în Shopping 8 share-uri

Colectia de toamna-iarna Manoush este fara doar si poate romantica. Lungimea fustelor coboara mult inspre pamant, ajungand pana la jumatatea gambei. Regasim rochii petrecute, realizate din tesaturi tricotate, in ale caror ochiuri se impletesc paiete si margele delicate.

Comunicat de presa

Motive Patchwork, stele paietate cusute pe stofe ecosez, nuante prafuite, aproape sterse, piele intoarsa – toate aceste elemente amintesc de tema unui Vest Indepartat care, surprinzator sau nu, este foarte…romantica!

Inspiratia colectiei: „Legendele Reginei Frenchie”.

Colectia de toamna-iarna MANOUSH este fara doar si poate romantica. Lungimea fustelor coboara mult inspre pamant, ajungand pana la jumatatea gambei.

Regasim rochii petrecute, realizate din tesaturi tricotate, in ale caror ochiuri se impletesc paiete si margele delicate.

Alte elemente definitorii pentru spiritul romantic al colectiei sunt motivele preluate din designul lenjeriei intime, ornamentele in forma de fagure, volanele si smoking-ul.

Se aduce totodata un omagiu modei anilor ’60, prin intermediul detaliilor retro specifice: buline, flori, imprimeuri pepit, structuri bicolore, forme geometrice si volane care te duc cu gandul la glazura unor cupcake-uri delicioase. Rochiile sunt scurte si geometrice.

Piesa cheie a colectiei este Poncho-ul, interpretat intr-o multitudine de variante spectaculoase. Element originar din America de Sud, poncho-ul era folosit de catre oamenii muntilor si pe postul de cort. Este prin natura sa un element de refugiu, ceea ce il face indispensabil garderobei sezonului rece. Regasim in colectie jachete-poncho, pulovere-poncho, rochii-poncho, chiar si tricouri-poncho.

Figura emblematica a colectiei este o Madonna rugandu-se pentru natura si animale. MANOUSH este o adevarata Gradina Zoologica, adoptand cu fiecare colectie noi personaje pline de umor care sa se alature caravanei. In acest sezon, prietenii MANOUSH sunt un Tigru strasnic si o Pantera roz.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri