Daca te gandeai deja la ce o sa porti in aceasta vara, iata cel mai hot pont, care te va scoate, cu siguranta, din dilema - noua colectie Essential.

Comunicat de presa

Colectia semnata Moja.ro inseamna exuberanta, culoare, versatilitate si indrazneata. Este o colectie ce intruchipeaza tendintele sezonului de primavara-vara si este dedicata femeii contemporane, care imbratiseaza o atitudine urbana, avangardista si lejera totodata.

Puteti vedea toata colectia cu ajutorul ghidului de shopping Envy.ro: Essentials Collection by MOJA

Fie ca alegi sa mergi la birou, la cafenea, la film, la concerte sau in vacanta, piesele Essentials sunt perfecte pentru orice joc vestimentar de mix&match. Gratie cromaticii puternice, marcata de culori neon, de nuante de roz, alb, negru si bleu, dar si de accente de animal print, Essentials insumeaza piese atent create pentru formele si viata femeii urbane si creeaza un look actual, diafan si totodata marcant.

Piesele colectiei Essentials by MOJA, pot fi achizitionate de pe www.moja.ro, un online fashion store si totodata un concept inovator de agregare a ideilor tinerilor designeri romani, care le ofera ocazia de a-si lansa
conceptele sub forma unor colectii accesibile, precum Essentials by MOJA.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

*Preturile variaza de la 169 lei la 110 lei.

Vedeti mai jos, Look Book-ul plin de viata al colectiei:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri