5 Aprilie 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Frumoasa de Pasti? Te invitam sa aflii ultimele noutati in materie de frumusete si ingrijire lansate in luna aprilie. Culorile indraznete si ingrijirea delicata sunt in trend pentru aceasta luna.

Noul Hollywood lip Gloss de la Miss Sporty

Nu ai crede ca este posibil... dar tocmai am recreat faimosul nostru lip gloss: acum este extra stralucitor, mult mai dragut, elegant, seducator si mai cool ca oricand. Chiar atunci cand credeai ca nu poti obtine mai multa stralucire de la un gloss...iata ca am recreat Hollywood Lip Gloss! Sunt nuantele si stralucirea perfecte pentru fiecare zi a unei starlete din Cetatea Filmului. La yoga, la cafea, pe plaja sau pe covorul rosu, acum chiar este mai usor sa faci fata paparazzilor 24 de ore, 7 zile pe saptamana. Este randul tau sa stralucesti ca un star!

Textura fabuloasa

Acest gloss vorbeste despre stralucire. Formula cu perle cu grad mare de reflexie ofera un efect 3D. O simpla atingere si buzele tale arata pline, stralucitoare, ispititoare. Stralucire de diamant si aspect foarte lucios pentru un look glamour demn de cinema. Textura luciului de buze se simte incredibil si raspandeste un luciu radiant. Nu se lipeste, nu necesita mai multe straturi, nu se estompeaza. Acum esti gata sa-ti faci aparitia pe Rodeo Drive!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Look de Hollywood

Hollywood Lip Gloss ofera nivelul ideal de stralucire. Suficient pentru a fi observata, dar nu exagerat. Imaginea perfecta a unui star de prima clasa. Acesta este cu siguranta singurul luciu de buze de care ai nevoie in acest oras...

Ambalaj mai mare si mult mai fabulos

Acesta este cu adevarat un gloss mult mai sexy si mai senzual ca oricand. Suplu, cu forme feminine atat de ispititoare ca a unui star de film al anilor ‘50, il poti achizitiona acum la o dimensiune colosala – 8,5 ml. Insa nu doar aceasta este noutatea... verifica si capacul sau stralucitor, elegant si atat de sofisticat. Arata ca un gloss de lux!

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri