5 Aprilie 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Frumoasa de Pasti? Te invitam sa aflii ultimele noutati in materie de frumusete si ingrijire lansate in luna aprilie. Culorile indraznete si ingrijirea delicata sunt in trend pentru aceasta luna.

Noua gama de lacuri de unghii Fashion Studio Colour Mania

Esti pregatita pentru culoare? Surprinde pulsul modei cu cele mai trendy nuante de lacuri de unghii, in toate culorile curcubeului. Iti prezentam noua colectie Fashion Studio Colour Mania de la Astor: 30 de nuante atragatoare, rezistente si super stralucitoare, la un pret mai mult decat convenabil. Acum iti poti schimba culoarea de pe unghii in fiecare saptamana, in fiecare zi... ba chiar in fiecare ora! Lasa-ti unghiile sa vorbeasca despre starea ta de spirit!

Colectiile pentru primavara-vara 2012 sunt o adevarata abundenta de culoare, culoare si iar culoare. Iar unghiile pictate in culori cat mai vibrante s-au dovedit accesoriul esential si cel mai atragator dintre toate. Incepand cu luminoasele nuante neon si cele aprinse de fuchsia, si pana la nuantele stralucitoare de albastru, toate culorile sezonului sunt extrem de energice. Inspirandu-se din paleta plina de viata de pe podiumuri, Astor a ales cu grija 22 de nuante in trend pentru a crea cea mai desavarsita colectie pentru unghii. Nu uita: vorbim despre o explozie de culoare!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Pentru a scoate in evidenta cele mai atragatoare nuante ale sezonului, unghiile trebuie sa fie perfecte. Din acest motiv, lacurile Colour Mania au o formula ce atinge gradul de arta, imbinand un amestec special de ingrediente, pentru o aplicare neteda si un aspect final incredibil de lucios. Culoarea ultra-stralucitoare este si foarte rezistenta, aspectul de prospetime al unghiilor pastrandu-se un timp indelungat.

Heidi Klum, consilier artistic si ambasador Astor, iubeste spectrul ametitor de nuante din gama Astor Fashion Studio Colour Mania, pe care ne-a ajutat sa-l alegem cu mare atentie. „Sezonul acesta am vazut un caleidoscop de culoare pe podiumuri, iar acesta s-a transformat cu usurinta intr-un trend extraordinar pentru unghii. Iubesc gama larga de nuante din colectia Astor Fashion Studio Colour Mania, nuantele sunt atat de intense si la moda – intotdeauna imi schimb culoarea unghiilor in functie de starea pe care o am – este o metoda distractiva si accesibila de a accesoriza si de a scoate in evidenta orice tinuta. Iar daca pur si simplu nu ma pot decide, imi colorez fiecare unghie intr-o nuanta diferita!”, afirma Heidi.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Va invitam sa vizualizati galeria de mai jos pentru a descoperi cele mai trendy nuante de lacuri de unghii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri