5 Aprilie 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Frumoasa de Pasti? Te invitam sa aflii ultimele noutati in materie de frumusete si ingrijire lansate in luna aprilie. Culorile indraznete si ingrijirea delicata sunt in trend pentru aceasta luna.

FONDUL DE TEN CARE TINE PASUL CU TINE

Recunoaste, in fiecare zi te lupti cu stresul. Programul tau incepe devreme si se termina tarziu in noapte. Totusi faci fata cu brio de fiecare data, nu crezi ca ar trebui sa o faca si machiajul tau? Rimmel London iti prezinta noul Fond de Ten Lasting Finish 25 Ore, primul fond de ten de la Rimmel rezistent la transfer pana la 25 de ore, disponibil si in Romania din aprilie 2012.

Daca lucrezi si petreci la cote maxime, este esential ca fondul de ten sa tina pasul cu tine. Creat special pentru fetele ce sunt permanent in miscare, Fondul de Ten Lasting Finish 25 Ore combina culoarea care nu poate da gres cu o formula rezistenta, ultra-confortabila. Cu noul fond de ten de la Rimmel, pielea se simte hidratata si plina de energie, fara a da semne de oboseala – deoarece este rezistent la transfer, protejeaza tenul de factorii nocivi, nu isi pierde culoarea si rezista pana la 25 de ore demne de invidiat! Phew!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Disponibil intr-o gama completa de 6 nuante, Fondul de Ten Lasting Finish 25 Ore are o acoperire usoara si naturala ce livreaza pana la 25 de ore de culoare rezistenta si aspect mat – asta inseamna mai mult de o zi si o noapte de acoperire impecabila pentru pielea ta! Iar cu textura sa usoara, aplicarea acestui fond de ten pare a fi un vis devenit realitate.

Pentru a-ti pastra machiajul proaspat o perioada atat de indelungata de timp, Fondul de Ten Lasting Finish 25 Ore are o formula complexa ce se bazeaza pe doua componente active principale. In primul rand, aceasta formula beneficiaza de un complex revitalizant de minerale pentru a energiza pielea suprasolicitata. Si la fel de important, noua formula dispune de sistemul Aqua Primer, astfel incat pielea se simte hidratata intreaga zi, fara a da senzatia de disconfort pe parcursul intregii zile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri