22 Martie 2012 publicat în Shopping 4 share-uri

Incepand din acest sezon, brand-ul englez Religion va putea fi gasit si in Romania.

Comunicat de presa

Ce se ascunde in spatele brand-ului Religion?

Infiintat la inceputul anilor ’90, ca un brand de t-shirt-uri pentru club, Religion a ajuns in randul intai al brand-urilor de moda si a cucerit media de fashion datorita originalita si printurilor inspirate din culturastrazii londoneze si internationale, design-ului innovator si decadent ce da un aer de rock star celor ce-l poarta. Lesne de inteles de ce brand-ul se numara acum pe lista de must haves a celebritatilor precum Agyness Deyn, Kate Moss, Paris Hilton si Kylie Minogue.

Ramanand fidel caracterului deconstructivist si intunecat, colectia pentru primavara-vara 2012 de la Religion patrunde in patrimoniul Londrei de Est pentru a oferi o tenta avangardista garderobei tale de vara.

Tendintele Religion in acest sezon

Formele sobre specifice epocilor trecute sunt echilibrate de piesele sumare de vara iar acest contrast este accentuat si detehnicile handmade inovatoare, care confera hainelor acea eleganta decadenta pentru care este renumit Religion.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Pulovere si tricouri de un lux extrem de simplist, sunt personalizate cu mici gauri arse iar pantalonii scurti si sacourile tip tuxedo sunt accesorizate cu paiete mate care scot in evidenta tesatura pe care sunt aplicate.

Printurile grafice remarcabile ilustreaza principalele influente regasite in colectie. “Storming Raven”, imprimeul specific Religion este desenat manual pe forme simple de tricou, transformandu-le in item-uri sofisticate.

Stropi de noroi murdaresc o jacheta de jacquardinocent, in timp ce imaginile de epoca sunt gravate pe bumbac foarte moale, reprezentand partea sumbra a povestii.

Prima colectie "Black Label", a adaugat pantaloni scurti si blazere largi ofertei existente. Jachetele sunt refacute din tesaturi racoroase de vara iar detaliile de craniu invioreaza tinuta.

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

O paleta mono cromatica echilibrata de tonuri estompate de ruginiu, albastru prespalat si lavanda, defineste colectia pentru primavara-vara 2012 de la Religion.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri