12:03, 22 Martie 2012 publicat în Shopping

Colectia American Vintage pentru primavara-vara 2012 anunta un sezon colorat de o subtila atingere de gheata si pe alocuri de praf auriu aruncat peste aparitiile tale.

Comunicat de presa

Colectia American Vintage pentru primavara-vara 2012 anunta un sezon colorat de o subtila atingere de gheata si pe alocuri de praf auriu aruncat peste aparitiile tale. Transanta si indrazneata, colectia epateaza prin tonuri de menta, grepfruit, galben si orange.

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...

Pastelurile acidede caolin, mosmon si azuriu sufla o briza racoroasa peste nuantele electrice de albastru, mango si fuchsia, pentru o abordare ultra-fashion, un mix&match atemporal care ne intoarce la ADN-ul original.

Look-uri subversive prind forma pe un fundal de bucurie exuberantade unde codurile vestimentare formale sunt inlaturate. Eleganta simpla a colectiei denota o personalitate multipla nelipsita de acel gram de nebunie si nonconformism specifice. Designul sic se contopeste cu detaliile grafice tonice intr-o colectie complexa si extrem de provocatoare.

Citeste si:
COPACUL  - o carte pentru copii, un manifest pro natură
COPACUL  - o carte pentru...

Frivole dar modeste, stilurile arata contrastesintetice dar nobile, in timp ce tesaturile de bumbac exploreaza noi terenuri. Matasea isi insuseste culori elegante si sclipitoare, cu printuri geometrice, etnice sau florale.

Un nou sezon ce se preconizeaza plin de evenimente, cu contraste explozive intre culorile intense si cele neutre, intre rigoare si scandalos!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri