Primavara aduce o noua colectie: Marni at H&M

12:02, 23 Februarie 2012 publicat în Shopping2 share-uri

Noua colectie semnifica libertate si exprimare iar imprimeurile sunt menite sa fie imbinate si asortate intr-un mod ludic.

Comunicat de presa

Acum cateva seri, la Los Angeles, Drew Barrymore, Winona Ryder si Milla Jovovich s-au numarat printre invitatii care au luat parte la petrecerea de lansare a colectiei Marni at H&M. Evenimentul organizat a avut ca si gazde pe fondatoarea si directorul de creatie al Marni, Consuelo Castiglioni, directoarea campaniei de promovare Marni at H&M, Sofia Coppola si Margareta van den Bosch, directorul de creatie al H&M.

Citeste si:
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine...

Consuelo Castiglioni, fondatoare si director de creatie al casei Marni, a declarat ca „A fost o seara insufletitoare, intr-un cadru perfect si intr-o companie nemaipomenita. LA a intruchipat acest vis! In curand, colectia Marni at H&M va fi disponibila in magazine si sunt incantata ca voi impartasi aceste momente magice cu toata lumea.” Consuelo Castiglioni, fondatoare si director de creatie al casei Marni.

Aproximativ 200 de invitati s-au reunit pentru a sarbatori colaborarea Marni cu H&M, o colectie plina de imprimeuri si culori specifice casei Marni, aceasta fiind lansata la momentul perfect pentru sosirea primaverii.

Citeste si:
Rețeta blondului suprem cu noile nuanțe de la Palette Intensive...
Rețeta blondului suprem cu...

Colectia Marni at H&M semnifica libertate si experimentare. Imprimeurile si culorile Marni sunt menite sa fie imbinate si asortate intr-un mod ludic. Toate piesele se armonizeaza intre ele, imprimeurile africane combinându-se perfect cu modernitatea elementelor grafice Bauhaus, iar siluetele sport cu formele feminine. Colectia mai cuprinde si o gama completa de pantofi, genti si accesorii fermecatoare, pentru a crea un look complet Marni at H&M. Intre timp, pentru barbati, Marni propune o reimprospatare a articolelor vestimentare, prin utilizarea subtila a imprimeurilor si prin atenuarea culorilor.

Colectia va fi disponibila incepand cu 8 martie, in aproximativ 260 de magazine din intreaga lume, precum si online.

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri