12 Ianuarie 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Cred ca muzica mea le face pe femei sa se simta puternice, iar Pulse vorbeste despre cum poti regasi acea putere in interiorul tau.

Notele acidulate de varf – floare de par, curacao albastru si bergamota glazurata – lasa loc aromelor din inima parfumului: orhideea Bluebird, delicatul Bujor si inmiresmata iasomie ce infloreste la miezul noptii. Notele finale ale lui Pulse sunt irezistibil de sexy: vanilie de Madagascar, calda si opulenta, mosc seducator si esente senzuale de lemn pretios.

Parfumierul Loc Dong povesteste despre sursele sale de inspiratie pentru acest parfum: "Am incercat sa surprind forta artistei Beyonce pe scena. Am reusit sa transmit energia aproape electrica pe care o impartaseste cu publicul, cu ajutorul unei supradoze de citrice. Profilul citric al rafinatului curacao da un efect de prospetime surprinzatoare in varf."

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.

Comunicat de presa

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri