19 Ianuarie 2012 publicat în Shopping 6 share-uri

Culori indraznete, platforme inalte, impletituri si accente metalice in colectia Primavara – Vara 2012 de la Il Passo.

It’s all about the shoes this spring! Fie ca sunt pantofi cu toc in nuante metalice, balerini din piele impletita in culori soft, pastelate sau platforme cu detalii florale, cele mai hot piese ale momentului pot fi gasite in acest sezon in colectia Il Passo Primvara-Vara 2012.

In ceea ce priveste gama de pantofi casual, propunerile Il Passo pentru aceasta primavara pleaca de la balerini din piele impletita, nude sau in culori fun si sandale cu accente metalice si ajung la saboti si platforme inalte, dar super comode, cu imprimeuri marine sau florale si talpa imbracata in canepa. Pentru cele care vor sa iasa in evidenta cu un it-item, IL PASSO recomanda balerinii din materiale transparente care vor atrage atentia celor mai exigente fashioniste.

Seara sau la ocazii importante, o pereche de pantofi indrazneti este solutia ideala! Il Passo vine in intampinarea doamnelor cu pantofi cu tocuri inalte, in nuante indraznete de rosu, pantofi eleganti de lac, mixuri alb-negru, sandale cu catarame si barete si bineinteles minunatii peep-toe in nuante metalizate, stralucitoare, aurii, argintii sau cu aplicatii metalice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

O fashionista adevarata are intotdeauna nevoie si de o geanta noua, iar tendintele sezonului sunt mai mult decat generoase. Pentru aceasta primavara, Il Passo recomanda plicuri mari in culori vii din piele impletita, posete micute de seara sau multe modele de satchel bags super incapatoare, versatile si foarte usor de purtat.

Te invitam sa urmaresti tendintele 2012 propuse de brandul Il Passo in galeria foto de mai jos:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri