Atat plantele, cat si planetele ne influenteaza sanatatea si starea de spirit. Tocmai de aceea, in functia de zodie, o anumita planta are efect maxim asupra organismului fiecaruia dintre noi.

Berbec – plante amare-acre, majoritatea cu spini

Cel mai benefic tratament naturist pentru nativii acestei zodii este paducelul deoarece calmeaza starile de nervozitate, in special la femei, regleaza tensiunea arteriala si este extraordinar de eficace in tratarea problemelor cardiace cu substrat nervos (probleme des intalnite la cei guvernati de planeta Marte).

In alimentatie le este recomandat sa consume ceapa si praz fiindca fluidizeaza sangele si au efect sedative. Ardeiul iute si mustarul nu sunt de neglijat, însa in cantitati reduse. Hameiul (bere) ii fortifica.

Taur – plante frumos mirositoare

Cea mai buna planta pentru Tauri este menta. Ea regleaza functiile intestinale (ei se imbolnavesc des de stomac) si este extrem de eficienta in afectiunile aparatului respirator. De asemenea, combate durerile menstruale (nativele acestei zodii sunt predispuse bolilor genitale).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gurmanzi prin excelenta, Taurii trebuie sa isi supravegheze alimentatia. Li se recomanda sa manance sparanghel, cereale, mere, pere, fructe de padure.

Gemeni – plante aromate

Remediul naturist cel mai bun pentru zodia Gemeni este sovarful, acesta fiind ideal in tratarea afectiunilor cailor respiratorii (mercurienii guverneaza caile respiratorii) – calmeaza tusea si poate trata chiar si tuberculoza.

Acestei zodii ii priesc alimente precum mazarea, morcovii, nucile. Cele mai sanatoase pentru ea sunt migdalele. Sunt recomandate ceaiurile din chimen si anason.

Rac – plante iubitoare de apa

Tarhonul este planta tamaduitoare a Racilor. Ea are actiune diuretica, expectoranta, carminative, etc., fiind perfecta pentru nativii acestei zodii. De asemenea, ea ajuta la refacerea stocului de minerale din organism.

Alimentatia pe baza de varza alba si rosie, peste, lactate si napi este recomandata pentru intremarea sanatatii persoanelor nascute sub acest semn care de multe ori sufera de afectiuni ale aparatului digestiv si de o proasta circulatie a sangelui.

Leu – plante iubitoare de soare cu flori galbene

Planta benefica pentru nativii din zodia Leu este rostopasca deoarece reduce presiunea arteriala si combate artrita, insuficienta cardiaca, tahicardia (afectiuni comune ale Leilor). Ea relaxeaza vasele de sange si este extraordinara pentru afectiunile oculare. Floarea-soarelui si galbenelele sunt alte doua remedii naturale eficiente pentru cei nascuti sub acest semn.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri