3.5 milioane de secunde ne despart de termenul limita prevazut pentru a acoperi deficitul mondial de cadre medicale. Campania sociala mondiala "Superhero health worker" mobilizeaza tinerii din tarile cu economii emergente, dar unde mor inca milioane de copii.

Pana in prezent, au beneficiat de ingrijire suplimentara si de sprijinul material oferit de Salvati Copiii, 135 de gravide (25 minore), 180 de mame tinere (37 minore) si 466 de copii.

In Romania, rata mortalitatii infantile ramane o problema majora, in conditiile in care cele mai multe dintre decesele copiilor de sub un an ar putea fi prevenite, prin programe integrate de monitorizare medicala a femeii insarcinate si a nou-nascutului. In 2009, mortalitatea infantila a fost de 10,1 la 1000 copii, dubla fata de media Uniunii Europene.

Poti urmari campania mondiala pentru acoperirea deficitului mondial de cadre medicale pe Twitter folosind @healthworkers si #healthworkers si poti deveni si tu un supererou dand click pe web bannerul cu acest text de pe www.salvaticopiii.ro.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri