Legenda spunde ca o frunza uscata a cazut dintr-un copac in apa infierbantata, iar cand aceasta a fost bauta, a aparut ceaiul. Astazi, consumam ceai la orice ora, in orice zi, la orice masa si in orice imprejurare.

In majoritatea restaurantelor chinezesti, mai ales in cele in care se servesc preparate dim sum (care de obicei sunt mancaruri grele si grase), Pu-erh este singurul ceai servit. Abilitatea acestuia de a descompune grasimile si de a ajuta digestia il face bautura ideala pentru preparate. Dupa o masa grea, daca bem Pu-erh, intestinele si stomacul nostru vor fi curatate.

Ceaiul Pu-erh este de asemenea folosit si in regimurile de slabire pentru ca accelereaza metabolismul. Doza recomandata zilnica este de 3 cani pe zi, dupa fiecare masa, timp de trei luni. Dupa aceasta perioada, se poate bea doar o cana pe zi – in scopul mentinerii greutatii dorite.

Pu-erh este perfect pentru toata lumea, dar mai ales pentru persoanele care doresc un stil de viata sanatos. Se crede despre acest ceai antic medicinal ca ar fi “ceaiul originar”. Este aromat si devine din ce in ce mai gustos o data cu trecerea timpului. Fie ca doriti un inlocuitor pentru cafea sau un medicament in adevaratul sens al cuvantului, Pu-erh este probabil cea mai sanatoasa alegere (dar nu foarte econoama).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri