Femeile se simt extrem de rusinate atunci cand ajung in fata medicului ginecolog. Acest lucru nu ar trebui sa se intample, medicul ginecologi fiind singurul specializat sa rezolve problemele medicale de natura intima. Vom discuta astazi despre cateva aspecte pe care trebuie sa i le spuneti obligatoriu medicului specialist daca aceste simptome exista.

Nu reusesti sa ai orgasm

Oricat de intima ti s-ar parea aceasta marturisire, motivele pot fi mult mai profunde decat ti-ai imagina. Cauzele imposibilitatii obtinerii orgasmului pot fi atat fizice, cat si spihice. Orice om are dreptul la o viata sexuala normala si tocmai rolul medicilor este acela de a aduce functiile organismului la normele lor optime de functionare, indiferent daca este vorba despre sexolog sau ginecolog.

Nu stii sa iti examinezi sanii

Nu iti face griji, sunt foarte multe femei care nu stiu si care nu isi autoexamineaza sanii, insa din pacate nici nu intreaba medicul cum sa o faca. Daca inca n-ai aflat cum trebuie sa iti examinezi sanii, atunci noteaza-ti aceasta intrebare pentru urmatoarea vizita la ginecolog.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

5 mituri despre ritualurile de frumusete

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Ochii – Oglinda... sanatatii

5 sporturi care iti modeleaza corpul


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri