Aceasta metoda ne ajuta sa eliminam toxinele din corp si sa traim sanatos. Nu este vorba de un regim de slabit, desi vei pierde si cateva kilograme.
Aceasta metoda ne ajuta sa eliminam toxinele din corp si sa traim sanatos. Nu este vorba de un regim de slabit, desi vei pierde si cateva kilograme. Desigur ca organismul are propriul sistem de dezintoxicare si va protejeaza impotriva diferitelor boli. Inainte de a cumpara un produs este bine sa citim cu atentie de unde provine, cum a fost facut si sa cerem cat mai multe infromatii despre ceea ce vom manca. Alimente contra Probabil ca va intrebati ce alimente ar trebui sa incercati sa nu consumati. Unele dintre acestea va incarca organismul cu toxine si provoaca diferite afectiuni. Pe "lista neagra" sunt trecute urmatoarele: - alcoolul consumat in cantitati prea mari - proteinele in exces influenteaza functionarea rinichilor ca filtre - tutunul - grasimile saturate - alimentele conservate - dulciurile - painea alba - sucurile carbogazoase Alimente pro Fructele si legumele sunt bogate in vitamina A , E ,C si actioneaza impotriva radicalilor. Fibrele din aceste alimente accelereaza tranzitul intestinal si permit reducerea toxinelor. Ce ar trebui sa consumati : citrice, broccoli, uleiuri vegetale, morcovi, tomate, soia, conopida, pere, caise, spanac. Alimentele bogate in retinol favorizeaza activitatea ficatului. Nu trebuie consumate in cantitati prea mari. Astfel avem nevoie de: unt, lapte, oua si branzeturi. Iaurtul are rolul de a reechilibra flora intestinala si chiar intareste imunitatea. Pentru a se elimina rapid toxinele nu uitati de cei 2-3 litri de apa zilnic. Consumati periodic ardei sau condimente pentru a accelera metabolismul. Intregul proces de dezintoxicare se bazeaza oarecum pe ideea de post. O astfel de cura o poti urma cam de doua ori pe an. Daca ai vreo problema de sanatate si nu poti renunta la consumul de carne este bine ca inainte de a te apuca de aceasta cura de eliminare a toxinelor sa consulti un medic. Bea mult ceai verde. Vestea buna este ca acest ceai ajuta pe doua cai. Vei pierde mai usor kilogramele in plus, iar procesul de purificare a organismului va fi accelerat. In timpul dezintoxicarii s-ar putea sa te simti slabita sau sa ai dureri de cap. Nu trebuie sa intri in panica, aceste semne dispar. Sa nu incepi un regim mult prea brusc. E bine sa consumi treptat, din ce in ce mai putina carne si sa te adaptezi noului stil de viata. Cantitatile de toxine au rolul de a fixa apa in tesuturi. Ai o senzatie ciudata si parca tot corpul este umflat, picioarele, mainile si chiar si fata. Astfel apare si celulita. Daca iei vitamine nu ar trebui sa exagerezi deoarece excesul nu face bine organismului. De exemplu daca ai foarte multa vitamina A in corp se poate sa te doara capul, sa ai probleme legate de caderea parului si sa fie afectat si ficatul. Un articol de Livia
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri