Specialistul ortodont a explicat care sunt etapele de dezvoltare ale unei carii dentare și care sunt riscurile la care ne expunem dacă tratarea ei este întârziată prea multă vreme.

Așadar, o carie careia i s-a permis să se dezvolte prea mult timp poate provoca probleme severe, care vor fi mai greu de tratat, mai costisitoare și vor aduce mai mult disconfort. În multe cazuri, o carie dentară în stadiu incipient va putea fi tratată în cadrul unei singure vizite la medicul stomatolog, așa că, la fel ca în orice aspect al vieții, este recomandat să nu lăsăm pe mâine ce putem face astăzi.

***

Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, a absolvit in urma cu 18 ani Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Facultatea de Stomatologie, completandu-si studiile cu o perioada de 3 ani de specializare in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Clinica aduce la un loc medici specialisti in domeniile: ortodontie, estetica dento-faciala, endodontie, chirurgie, parodontologie, protetica, ce isi desfasoara activitatea sub indrumarea Dr. Mihaela Dan. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Foto homepage: Yuriy Maksymiv /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri