Specialistul ortodont enumara cateva dintre cele mai frecvente astfel de temeri din cauza carora pacientii intarzie tratamentul ortodontic, fara sa stie ca ele sunt nefondate din punct de vedere medical.

Asadar, numarul din ce in ce mai mare de persoane de toate varstele care poarta aparat dentar este o dovada vie ca aceste mituri nu au nici o baza reala si ca nu ar trebui sa fie o piedica in drumul spre un zambet frumos si sanatos.

** Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie si ortopedie dento-facial , a absolvit in urma cu 18 ani Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Facultatea de Stomatologie, completandu- i studiile cu o perioada de 3 ani de specializare in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Pe parcursul celor 14 ani de experienta, Dr. Mihaela Dan a reusit sa aduca zambetul pe buzele a mii de pacienti, practicandu-si profesia cu pasiune si dedicare. Dorinta de continua dezvoltare personala a determinat participarea constanta la cursuri de specializare in tara si in str in tate, precum si infiintarea Clinicii ORTO-IMPLANT EXPERT.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară


Foto int si homepage: Phoenixns /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri