Laptisorul de matca - alimentul minune pentru imbunatatirea memoriei si stimularea sistemului nervos

5 Iunie 2017 publicat în Sanatate 19 share-uri

Laptisorul de matca pur s-a dovedit a fi util pentru imbunatatirea memoriei si cresterea randamentului intelectual.

Laptisorul de matca elimina stresul si insomnia

“In perioada examenelor, din cauza emotiilor si a oboselii, devenim mai stresati, mai nervosi si, uneori, putem suferi chiar de insomnie. Laptisorul de matca pur poate elimina stresul, deoarece contine niacina si piridoxina, ambele calmante naturale foarte eficiente, care nu dau nici un fel de dependenta. Consumatorii de laptisor de matca pur suferind de depresie sau stres, au relatat ca au experimentat destul de rapid o senzatie puternica de bunastare generala, prin cresterea rezistentei la oboseala, amplificarea performantelor intelectuale, precum si prin instalarea unei stari mentale mult imbunatatite”, declara Ovidiu Bodea, directorul ApiLand Romania.

Modul de administrare al laptisorului de matca pur

Pentru beneficii maxime, se recomanda consumul in cure de 6 saptamani. Se administreaza sublingual pana la dizolvare totala, dimineata, cu 20 - 30 minute inainte de masa. Doza recomandata este de 0,5 g/zi pentru copii si 1-2 g/zi pentru adulti. Laptisorul de matca se pastreaza la frigider, la temperaturi cuprinse intre 2ºC si 6ºC.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Se poate consuma si omogenizat in miere 2% (ex: 10g laptisor de matca pur combinat cu 500g miere cruda). In acest caz, doza recomandata este de 1-2 lingurite/zi, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

* Informatii oferite de specialistii de la ApiLand


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri