Datorita componentelor sale, kiwi poate juca rol de afrodiziac natural. Fructul de kiwi este unul dintre cele mai bogate in vitamina C, continand de asemenea si o gama larga de substante nutritive. Fructul de kiwi lupta impotriva cancerelor atat la modul general prin continutul de luteina, cat si impotriva cancerelor tubului digestiv prin continutul ridicat de fibre.

Stim cu totii ca cele mai bune metode de intretinere se regasesc in natura. Daca aceasta nu ne ofera neaparat remedii pentru toate bolile, macar ne ajuta sa ne intretinem sau sa ne refacem sanatatea ori anumite tratamente naturiste pot fi folosite pe post de adjuvand in tratamentul medicamentos.

Reteta cu kiwi, mai buna ca Viagra

O reteta ce contine un fruct de kiwi, 3 lingurite de zahar, o ceasca de ceai de tei si 150 g rom poate inlocui cu succes “pastilele albastre”. Efectul afrodiziac este prezent de asemenea si la femei.

Alte beneficii ale fructului de kiwi:

Acest fruct este unul dintre cele mai bogate in vitamina C, continand de asemenea si o gama larga de substante nutritive precum:
- Luteina, o substanta foarte apreciata datorita efectelor sale anticancerigene, de preventie a bolilor de inima si a cataractei. Kiwi este considerat a fi, dupa porumb, fructul cu cea mai bogata sursa de luteina.
- Kiwi este un fruct deosebit de bogat in fibre, protejand si prin acest aspect inima. De asemenea tot prin continutul de fibre kiwi intervine in preventia sau ameliorarea diabetului si a cancerului (in special digestiv: de colon spre exemplu, cancer rectal etc).
- Kiwi contine cupru, un mineral deosebit de important in procesele de crestere a tesuturilor care au loc atat la copii, privind dezvoltarea acestora, cat si la adulti, implicand procesele de regenerare tisulara, intarirea oaselor, dezvoltarea creierului si imbunatatirea sistemului imunitar.
- Kiwi contine potasiu, mai mult decat bananele. Acest mineral ajuta la buna functionare a tututuror celulelor din corp, regasindu-se in apropierea membranelor celulare si fiind unul din ionii principali ce asigura polarizarea membranara a celulelor, alaturi de Na (sodiu) si clor. Asadar va fi implicat in toate procesele de comunicare intercelulara, dar si in preventia bolilor cardiace, avand un rol principal in reducerea tensiunii arteriale (hipertensiunea arteriala).
- Kiwi contine si alte minerale si vitamine necesare bunei functionari a organismului: magneziu, fier, calciu, vitamina E, B6, C, acid folic, magneziu, crom, potasiu, sodiu, seleniu, dar si proteine si fibre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Alte beneficii ale fructului de kiwi:
- Intareste sistemul imunitar
- Mentine tineretea pielii prin cantitatea mare de vitamina C, singura substanta sub actiunea careia colagenul din piele se matureaza. Astfel combate imbatranirea pielii, aparitia ridurilor, vergeturilor, ajuta la refacerea rapida a plagilor si mentinerea elasticitatii pielii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri