Caderea parului reprezinta o problema cu care multe dintre noi s-au confruntat la un moment dat. Pe lumeaemica am descoperit insa mai multe solutii naturiste menite sa stopeze caderea nedorita a parului. Persoane care au trecut prin aceasta problema vin cu propuneri, ne sfatuiesc, ne dau solutii si ne impartasesc propriile retete de regenerare a podoabei capilare chiar pe lumeaemica. Ulei de ricin, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, vitamina A uleioasa si gaz toate la acelasi gramaj (sticluta de la vitamina A uleioasa) se amesteca intr-o sticla mai mare si cu un tampon de vata se unge parul la radacina.

Caderea parului reprezinta o problema cu care multe dintre noi s-au confruntat la un moment dat. Pe lumeaemica am descoperit insa mai multe solutii naturiste menite sa stopeze caderea nedorita a parului. Persoane care au trecut prin aceasta problema vin cu propuneri, ne sfatuiesc, ne dau solutii si ne impartasesc propriile retete de regenerare a podoabei capilare chiar pe lumeaemica. Cea care a deschis acest subiect la rubrica Ingrijirea corpului este ioanafik.

"Caderea parului la femei poate avea mai multe cauze: hormonale (de la stres) si mergi la un endocrinolog sau o ciuperca si mergi la un dermatolog. In nici un caz sa nu faci vreun tratament 'dupa ureche". Nu schimba samponul, mergi pe un sampon anume compatibil cu parul, din cand in cand fa o masca cu galbenus de ou. Dupa ce ai masat bine parul, acopera -l cu o punga de nailon si stai asa o ora, dupa care il clatesti bine (galbenusul de ou curata parul). Foloseste ceai de urzica, brusture,pelin, mesteacan, nuc. Cadererea parului mai poate fi si de la expunere exagerata la soare", spune pufita pe lumeaemica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

O alta utilizatoare, Keya, propune alte tratamente impotriva caderii parului la rubrica Moda, Sectiune et Welnes: "Ulei de ricin, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, vitamina A uleioasa si gaz toate la acelasi gramaj (sticluta de la vitamina A uleioasa) se amesteca intr-o sticla mai mare si cu un tampon de vata se unge parul la radacina. Se lasa vreo ora si se spala parul in apa de ploaie cu sapun de casa si se clateste cu otet."


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri