Printre problemele estetice des intalnite la persoane atat de sex feminin cat si masculin, indiferent de varsta, se numara vergeturile. Desi acestea nu implica un risc medical deosebit, vergeturile totusi deranjeaza prin aspectul lor. Din nefericire nu s-a gasit inca un tratament care sa reduca total vergeturile, insa partial este posibil. Sunt benefice toate produsele naturiste care contin in cantitati mari vitaminele C, A, E, B.

Cum putem scapa de vergeturi?

Ca si in cazul ridurilor, lucrurile nu evolueaza prea frumos cand vine vorba de disparitie. Din nefericire nu s-a gasit inca un tratament care sa reduca total vergeturile, insa partial este posibil. Sunte benefice toate produsele naturiste care contin in cantitati mari urmatoarele:

- Vitaminele C, A, E, B,
- Alte vitamine si substante precum colagen, elastina, aloe, alantoina, coenzima Q10, zinc, calciu, magneziu, fluor, siliciu.

Crema pentru tratarea vergeturilor

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: un fruct de avogadro, ulei de masline extra virgin, o lamaie, capsule de vitamine E si vitamina A uleioasa, tinctura de rostopasca si galbenele. Fructul de avogadro il macinati bine pana cand devine ca o pasta, peste care adaugati restul ingredientelor si sucul de lamaie si amestecati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Din tincturi veti adauga cateva picaturi (in functie de doza prescrisa in prospect, dependenta de modul de fabricare), suc de lamaie din jumatate de fruct, 2 capsule de vitamina E si 10 picaturi de vitamina A uleioasa precum si ulei de masline suficient cat sa obtineti o compozitie ca o crema. Aceasta se va aplica local pe vergeturi in fiecare seara si se mentine timp de 30 de minute.

Un articol de Iulia Dibu

Sursa: Healthy.ro. Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Gripa reprezinta in continuare un pericol

5 lucruri de spus in timpul vizitei la ginecolog

S-a descoperit o noua boala: Lipsa Internetului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri