14 Ianuarie 2015 publicat în Sanatate 11 share-uri

Sarbatorile au trecut, petrecerile s-au terminat, e momentul sa revii la ritmul normal si la munca. Dar ce te faci cu durerea de picioare? Ai alergat prea mult pentru ca sarbatorile cu familia sa iasa perfect si stat prea mult pe tocuri in seara de Revelion. Ti-au ramas si ceva „amintiri”” neplacute: picioarele umflate si dureroase.

Umflarea picioarelor un edem al picioarelor, cauzat de apa ce se depoziteaza la nivelul tesuturilor. Totodata, statul in picioare sau pe scaun ore intregi, tocurile, incaltamintea incomoda - sunt daunatoare pentru sanatatea picioarelor – de aici si senzatia de picioare dureroase, umflate si grele.

O alta problema sunt inesteticele vase sparte. Cauza aparitiei venectaziilor (vasele sparte) de la nivelul picioarelor este fragilitatea peretelui vascular. Aceasta fragilitate este pusa, pe seama mostenirii genetice, dar poate fi accentuata de regimul de viata individual. Astfel ca , sariturile, schiatul, datul cu placa sau masajele agresive, ce implica vacuum - poate agrava fragilitatea vaselor de sange.

Acesta este modul in care picioarele frumoase devin o provocare pentru multe dintre femei. Din fericire exista remedii: un gel aplicat local ce amelioreaza durerea, umflaturile si vanataile dupa numai 7 zile de tratament.

Gelul este o combinatie unica dintre doua ingredient active: heparina (amelioreaza vanataile si umflaturile) si diclofenacul (actioneaza asupra durerii si inflamatiei). Pe langa acestea, produsul mai contine Mentol si Dexpantenol, doi promotori de absorbtie, care ajuta ingredientele active sa patrunda rapid in piele.Gelul actioneaza benefic prin doua mecanisme: este antiinflamator si antitrombotic, favorizand usurarea circulatiei sangelui.

Gelul cu Heparina si Diclofenac este un tratament sigur, fara reactii adverse sau sensibilizari cutanate, rezultatele fiind vizibile din primele zile de la aplicare. Produsul se regaseste in trei forme de prezentare: tub de 25g, 45g si 100g), cu preturi incepand de la 13 lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri