13 Ianuarie 2015 publicat în Sanatate 8 share-uri

Apa alcalina o poti prepara chiar la tine acasa. Afla aici cum poti face asta!

Imbunatateste sistemul imunitar

Sistemul imunitar are nevoie intotdeauna de un ajutor din exterior pentru a putea lupta cu succes impotriva bolilor, a infectiilor, a virusurilor si a tuturor toxinelor ce conduc la o functionare deficitara a organismului.

Alcalinizeaza Ph-ul

Datorita alimentatiei, ph-ul intern devine deseori acid, lucru ce produce numeroase dezechilibre la nivelul organismului. Un consum optim de apa alcalina restabileste ph-ul natural reducand astfel riscul aparitiei afectiunilor.

Cum se realizeaza apa alcalina?

Aveti nevoie de:

  • Un bol mare de apa plata
  • Doua lamai
  • Doua linguri de sare de Himalaya

Se spala lamaile foarte bine, se taie in patru si se adauga in apa fara sa fie stoarse in prealabil. Se adauga sarea si lasa apa in recipient peste noapte la temperatura camerei. A doua zi, apa se toarna intr-o sticla si este gata de baut. Se poate pastra la frigider pentru cateva zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Ph-ul optim al apei poate varia intre 8,5 si 9 %. Acesta se poate verifica cu ajutorul unui test special ce se gaseste in magazinele specializate (de exemplu in magazinele unde vand filtre de apa).

foto prima pagina: femeie care bea apa, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri