12:01, 13 Ianuarie 2015 publicat în Sanatate

Apa alcalina o poti prepara chiar la tine acasa. Afla aici cum poti face asta!

Apa este unul dintre cele mai importante alimente de care organismul nostru are nevoie pentru a functiona in parametrii optimi. Un consum de apa echilibrat reuseste sa stabileasca o buna functionare a tuturor celulelor organismului nostru si contribuie la sanatatea acestuia intr-o proportie foarte mare.

Poate ati mai auzit si pana acum de apa alcalina si de beneficiile acesteia asupra organismului si asupra sanatatii acestuia, dar si de alte minuni pe care le produce atunci cand o consumam.

Citeste si:
În 2021, Grupul Ensana Health Spa Hotels Sovata mizează pe...
În 2021, Grupul Ensana Health...

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Printre beneficiile de care dispunem in urma unui consum potrivit de apa alcalina se regasesc si urmatoarele:

Citeste si:
Top Atracții Turistice din Makadi Bay
Top Atracții Turistice din...

Detoxifiaza

Organismul are intotdeauna nevoie de o detoxifiere optima pentru ca toxinele sa fie eliminate din celule si sa permita regenerarea si reinnoirea acestora astfel incat sa asiguram o buna functionare a organismului.

Apa alcalina are proprietatea de a neutraliza aciditatea organismului, de a elimina toxinele si de a curata celulele si tesuturile organismului. Apa alcalina se gaseste si in comert, insa este mult mai sigur daca o preparam chiar noi, iar despre asta o sa vorbim un pic mai jos.

Oxigeneaza

O alta proprietate a apei alaline este oxigenarea organismului datorita proprietatilor sale antioxidante prin transformarea radicalilor liberi in oxigen cu ajutorul caruia corpul produce energie.

Hidrateaza

Celulele organismului asimileaza mult mai repede apa alcalina decat orice alta apa sau forma de lichid, acest lucru ajutand organismul sa efectueze o hidratare mult mai buna si mai rapida decat in mod obisnuit.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri