1 Septembrie 2014 publicat în Sanatate 26 share-uri

Ce alimente trebuie sa incluzi in dieta prenatala? Ce medicamente trebuie evitate? Cum poti mentine atat sanatatea ta cat si a fatului? O multime de intrebari si mai multe raspunsuri, care inevitabil pot duce, fara documentarea necesara, la greseli frecvente in timpul sarcinii.

Consumul de ceaiuri din plante

Dincolo de ceaiurile de musetel sau de tei, orice alta infuzie cu plante se poate dovedi periculoasa pentru sarcina.

Atunci cand racesti si esti insarcinata, este posibil sa ai tendinta sa bei ceaiuri sau sa asculti sfaturile celor din jur care-ti recomanda tot soiul de remedii naturiste pe baza de plante. Tratamentele naturiste sunt sanatoase in general, insa nu neaparat si atunci cand esti insarcinata.

Coada Soricelului, rostopasca, obligeana, cimbrul, anasonul, feniculul, lemnul dulce, smirna, tataneasa, frunzele de zmeura, salvia si lamaita sunt doar cateva dintre plantele interzise in timpul sarcinii. Intreaba intotdeauna medicul inainte de a bea vreun ceai si asigura-te ca este inofensiv pentru sarcina ta!

Ridicarea de greutati mari

Implicarea in activitati care presupun cararea sau ridicarea unor greutati te supun unor riscuri foarte mari in sarcina. Nu doar spatele si sanatatea ta au de suferit, insa si fatul poate fi afectat de astfel de presiuni asupra corpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

Odata cu cresterea burticii, centrul de greutate a organismului se schimba si nu mai esti la fel de stapana asupra miscarilor pe care le faci. In timp ce ridici lucruri grele risti sa cazi si sa produci fie avort spontan, nastere prematura sau sa apara complicatii, asa cum este desprinderea prematura a fatului de placenta.

Atunci cand esti viitoare mamica, ingrijirea prenatala este la fel de importanta ca cea postnatala. In acest sens, alimentatia bebelusului dupa nastere trebuie sa asigure atat cresterea cat si dezvoltarea acestuia.

Informatii via Ropharma care iti recomanda Vitalact Immunity Junior, formula de lapte praf


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri