28 August 2014 publicat în Sanatate 243 share-uri

"Credeti cu tarie ca va veti vindeca si ca cineva, acolo sus va iubeste si v-a dotat cu un organism care poate sa se ajute singur." - Petre Anca
  • Ganditi mereu ca nu exista boala care sa nu aiba leac, ca totul e posibil

15. Sperati intotdeauna ca va veti vindeca si ca sunteti pe jumatate vindecat, altfel, daca ati pierdut speranta, ati pierdut viata.

16. Este mai bine sa preveniti boala decat sa o inlaturati atunci cand a fost instalata.

17. Alegeti intotdeauna o alimentatie sanatoasa, la care produsele nu au luat contact cu elemente chimice. Niciun remediu natural nu are contraindicatii.

18. Credeti cu tarie ca va veti vindeca si ca cineva, acolo sus va iubeste si v-a dotat cu un organism care poate sa se ajute singur.

19. Ganditi mereu ca nu exista boala care sa nu aiba leac, ca totul e posibil.

20. Ajutati mereu pe cei aflati in suferinta in jurul vostru si veti fi la randul vostru ajutati la randul si momentul potrivit.

Foto: Shutterstock.com; copac, viata, natura

21. Faceti intotdeauna numai ce va place si va aduce satisfactie, bucurie, implinire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează

22. Acceptati-va asa cum v-a lasat Dumnezeu si nu faceti pe nimeni responsabil de fizicul, esecul sau norocul vostru.

23. Invatati din experienta voastra si veti progresa.

24. Respirati in permanenta corect si aer curat.

25. Evitati cu incrancenare toate produsele de placere: tutun, alcool, zahar, sare, imbracaminte din fibre sintetice, etc.

26. Muzica, rasul si umorul sunt medicamente miraculoase care va imbratiseaza sufletul.

27. Fiti ahtiati dupa toate sursele de producere a ionilor negativi, care sunt un balsam pentru sanatate:

- Cautati spatiile spatiile verzi
- Plimbati-va prin/dupa ploaie, pe faleza cand se sparg valurile, in zona caderilor de apa sau cascadelor, faceti dusuri zilnice;
- Faceti zilnic bai de soare.

Bibliografie: “Cancerul boala incurabila?”, ing. Petre Anca, Editura Dharana, 2001.

Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Inginerul Valeriu POPA a devenit celebru prin metodele si terapiile neinvazive pe care le propunea bolnavilor care, pierzand orice speranta de vindecare, il cautau în parcul 23 August unde se plimba aproape zilnic. Printre cei care ii poarta o nemasurata recunostinta inginerului Valeriu POPA se afla si fostul sau pacient, Petre ANCA, vindecat de un cancer pulmonar incepand din anul 1991.

Recunostinta fata de Valeriu POPA si iubirea de oameni au fost motivele pentru care Petre ANCA a infiintat in anul 2000 Fundatia umanitara “Sanatate prin gandire si alimentatie – in memoriam inginer Valeriu Popa”, cu scopul de a pastra vie speranta de viata a celor ce primesc diagnosticul unei boli cronice si incurabile. – Sectiunea Despre Noi a site-ului Fundatiei.


Nota editorului:
Candva, pe la inceputul anilor 2000, eram inca un copil, abia pasisem in lumea adolescentei, iar intalnirea cu Petre Anca si toti cei care efectuau lucrarile de finisaj la Fundatia construita la Valenii de Munte, constientizez acum, a lasat urme importante. In primul rand o perspectiva larga asupra vietii, o alta intelegere a bolilor si evenimentelor psihologice marcante din viata, cat si o anume deschidere catre spiritualitate. Faptul ca am redescoperit aceasta carte in biblioteca „de acasa”, a insemant un zambet, bucuria de a regasi principii de viata pe care am vrut sa le impartasesc si cu cititoarele si cititorii mei de la Garbo.ro. Sper sa va fie de ajutor si gandul ca nimic in viata nu poate fi de netrecut, atata vreme cat ne pastram atitudinea pozitiva si increderea in corpul si complexitatea umana, care nu este nimic altceva, decat o manifestare a Iubirii. (Iulia S.)

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari


Iti recomandam si:

Sfaturile lui Valeriu Popa despre dragoste, casnicie, atasament si dependente

'Ceea ce medicii nu va vor spune niciodata' despre sanatatea FICATULUI

5 mantre pentru liniste psihica si sanatate


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri