17 Iulie 2014 publicat în Sanatate 1 share-uri

Lamaie, Usturoi, Ghimbir, Otet din cidru de mere, Miere... 5 ingrediente banale, dar extraordinare, adunate intr-un preparat miraculos, cu multiple beneficii asupra inimii, a sistemului imunitar, dar si a starii generale de sanatate.

Desi aceasta reteta este doar un tratament alternativ si nu poate inlocui niciun tratament medicamentos, pe idinouttherecession.computeti gasi testimoniale ale persoanelor care au obtinut rezultate bune in anumite afectiuni apeland la aceasta reteta. Reteta autorului blogului difera insa usor de cea originala in ceea ce priveste cantitatile si modul de preparare (in acest caz, se obtine prin fierbere). Autorul blogului ridinouttherecession.com marturiseste ca a primit reteta de la un prieten bun, Mr. Duggal, un prieten originar din India si adept al medicinii alternative. Iata reteta originala a domnului Duggal:

RETETA DOMNULUI DUGGAL

-1 ceasca de suc de lamaie


-1 ceasca de otet din cidru de mere
-1 ceasca de suc de usturoi
-1 ceasca de suc de ghimbir (Atentie! Sucurile de usturoi si de ghimbir se pot obtine destul de greu si de aceea este nevoie de ajutorul unui storcator bun)

Cele 4 cesti de lichid se amesteca si se fierb la foc mic pana cand mai raman doar 3 cani de lichid. Cand lichidul s-a racit usor, se adauga peste el 3 cesti de miere pura (organica) si se amesteca bine. Mixtura se pune intr-un recipient si se pastreaza la frigider. Din acest preparat se consuma 1-2 lingurite in fiecare zi deoarece preparatul este extrem de dulce.

Foto: Otet din cidru de mere @ Shutterstock

In ce afectiuni poate avea efecte pozitive miraculosul preparat?

Iata care sunt conform blogului aoc777.blogspot.ro cele 9 afectiuni comune ce pot fi tratate cu ajutorul miraculoasei retete. Pe acelasi blog regasim si modul in care trebuie administrat leacul in mod optim, in functie de afectiunea de care suferi.

Artrita: Amesteca o lingurita din mixtura in jumatate de ceasca de apa calduta. Este preferabil a fi consumata seara, inainte de culcare.

Astm: Consuma o lingurita din solutie dimineata, pe stomacul gol, si vei putea respira mai usor in scurt timp.

Cancer: In acest caz, se dubleaza cantitatea de usturoi care este folosita in mod normal pentru prepararea potiunii. Prin urmare, cand prepare leacul, in loc de 25 de catei de usturoi pune 50. In rest, se pastreaza cantitatile ingredientelor. Din sucul obtinut astfel, se consuma cate 2 lingurite de trei ori pe zi.

Hipertensiune Arteriala: Pentru a-ti normaliza tensiunea arteriala, cantitatile ingredientelor variaza putin fata de reteta originala. De data aceasta, este indicat sa faci preparatul din 2 cesti de apa, 18 catei de usturoi, 2 linguri de otet din cidru de mere si 3 linguri de miere. Amesteca bine ingredientele cu ajutorul blenderului si fierbe la foc mic sau mediu timp de 30 de minute. Dupa ce s-a racit, pune solutia intr-o sticla de sticla si pastreaz-o in frigider. Consuma 3 linguri din acest preparat de trei ori pe zi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri