17 Iulie 2014 publicat în Sanatate 1 share-uri

Lamaie, Usturoi, Ghimbir, Otet din cidru de mere, Miere... 5 ingrediente banale, dar extraordinare, adunate intr-un preparat miraculos, cu multiple beneficii asupra inimii, a sistemului imunitar, dar si a starii generale de sanatate.

Colesterol marit: Aceasta solutie este recomandata si pentru a scadea nivelul colesterolului rau din sange. In acest sens, adauga o lingurita din aceasta solutie intr-o ceasca de apa fierbiente si consuma de trei ori pe zi, inainte de mesele principale.

Afectiuni ale inimii: Reteta folosita in tratarea afectiunilor inimii este identica cu cea folosita pentru a scadea tensiunea arteriala (vezi mai sus). Bea jumatate de ceasca din solutia preparata astfel de aproximativ 3 ori pe zi.

Impotenta: Fierbe timp de 5 minute o ceasca de otet din cidru de mere cu 7-10 catei zdrobiti de usturoi si o lingura de miere. Lasa sa se raceasca licoarea si consum-o ca pe ceai.

Acnee: Cu ajutorul unui disc demachiant de bumbac, fa comprese cu aceasta solutie in fiecare noapte.

Indigestie sau gaze in stomac: Adauga 2 linguri din solutia preparata dupa reteta clasica intr-o ceasca cu apa si incalzeste-o pe aragaz la temperatura la care iti incalzesti de obicei apa pentru ceai sau cafea. La primele semne de disconfort, ia cateva inghitituri din aceasta solutie.

Sursa tratamentului recomandat in cazul fiecarei afectiuni: https://aoc777.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri