17 Ianuarie 2013 publicat în Sanatate 447 share-uri

Consumam cu totii mancare procesata si prea des ne lasam papilele gustative sa se imbie cu aromele lor. Daca ai putea vedea ce se intampla in interiorul organismului tau dupa ce ai mancat acest tip de mancare, ai mai consuma si data viitoare?

Este absolut uluitor si socant sa vezi cum organismul nu poate pur si simplu sa sfarame si sa descompuna mancarea procesata. La fel de uimitor este sa vezi cu cata usurinta digera mancarea adevarata, naturala, gatita in casa. Cele 2 dispozitive minuscule ne dezvaluie cat de mult se lupta corpul nostru pentru a digera mancarea procesata pe care o gasim din abundenta in comert. Uneori, adevarul despre ceea ce ni se vinde drept mancare este atat de periculos si murdar incat nici nu-l putem digera.

Mancarea facuta sa supravietuiasca Armageddonului...

Daca aveati de gand sa mancati mancare procesata astazi, concluzia lui Stefani Bardin, producatorul filmuletului, va poate taia apetitul: “Taiteii Ramen procesati sunt facuti sa supravietuiasca armageddonului, in timp ce taiteii preparati in casa sunt facuti pur si simplu sa fie mancati.”


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Conform cercetatorilor, substanta responsabila pentru minunata si albastra culoare a bauturii Blue Gatorada este compusul numit Albastru Stralucitor sau Albastrul Numarul 1, o substanta petrochimica. Ganditi-va ca marii producatori de alimente folosesc petrolul ca si colorant si ingredient in mancarea pe care ne-o vand... Digerati acest mic amanunt pret de cateva secunde.

Pe de alta aparte, taiteii Ramen contin butylhydroquinone tertiar (TBHQ), un conservant chimic fatal, cunoscut si sub denumirea de “otrava mortii”. Este un antioxidant derivat din petrol , care, in doze mari, poate produce tumori la stomac si poate modifica ADN-ul. Alimentele procesate asupra carora s-au oprit cercetatorii in acest studiu contin si alte ingrediente periculoase precum siropul de porumb bogat in fructoza sau aspartamul. Cercetarile recente au demonstrat ca siropul de porumb contine mercur si provoaca dependenta si modificari ale metabolismului si ale apetitului. Iar despre aspartam numai de bine nu putem spune... Acest indulcitor chimic, artificial este poate cel mai periculos aditiv chimic de pe piata alimentara.

Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri