19 Iunie 2012 publicat în Sanatate 45 share-uri

Astazi, razele de soare sunt mult mai puternice decat in trecut si crema cu protectie UV a devenit un element indispensabil pentru fiecare dintre noi. Totusi, daca pielea noastra sufera de pe urma sezonului cald (este iritata sau arsa), exista cateva solutii usoare care sa o calmeze si sa ii redea stralucirea si hidratarea de care are nevoie.

3. Hidrateaza pielea expusa la soare.

Atunci cand ne expunem pielea la soare, ea devine mai uscata. Tocmai de aceea, hidratarea este esentiala nu doar in sezonul rece, ci si in sezonul cald. Atunci cand observi basicute cauzate de soare, este cel mai bine sa folosesti o crema recomandata de medic. Roseata provocata de soare poate fi vindecata cu o lotiune hranitoare, aplicata de mai multe ori pe zi. Astfel vei reusi nu doar sa estompezi efectele negative ale razelor de soare, ci si sa ai o piele mai luminoasa si mai fina.

La fel, chiar daca nu ai folosit de la inceput o crema cu protectie UV, nu este niciodata prea tarziu sa faci acest lucru. Ea hidrateaza si te apara de radiatii si dupa ce pielea ta a fost deja afectata.

4. Aplica pe pielea arsa de soare suc de rosii.

Sucul de rosii este extrem de usor de gasit, fiind un remediu naturist la indemana oricui s-a expus prea mult la soare. Asadar, amesteca sucul de rosii cu ulei de santal (se poate si fara uleiul de santal) si aplica amestecul pe pielea arsa de soare. Mixtura naturala ajuta pielea sa se regenereze, facand-o in acelasi timp mai fina. La fel, poti amesteca sucul de rosii cu gheata plisata. Aplica astfel de comprese pe arsura provocata de soare pentru calmare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Metoda este eficienta pentru toate tipurile de piele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri