Cu siguranta ati auzit vorbindu-se, si nu o singura data, de terapiile naturiste si de efectele acestora asupra organismului omenesc. Terapiile naturiste tin cont de fiecare parte individuala a organismului si-l trateaza in schimb ca pe un tot.
-Lasati sa intre cat mai mult aer in locuinta, aerisind bine camerele in care dormiti sau lucrati. Momentul prielnic pentru a face acest lucru este seara, cu o ora-doua inainte de a dormi.
-Se recomanda efectuarea de bai de aer in fiecare zi daca este posibil, expunandu-se corpul gol in aer liber, daca este cald sau in camere incalzite daca este frig.
-Invatati sa respirati cat mai profund, in mod ritmic, folosindu-va de intreaga capacitate a plamanilor
-Efectuati exercitii usoare de respiratie

Apa

-Incercati sa beti cat mai multa apa sau o cantitate suficienta de apa curata. Optati intotdeauna pentru apa biologica.
-Apa biologica poate fi substituita cu succes de apa de ploaie sau de zapada topita, apa de mare diluata, apa de rau, apa distilata, apa alcalina (apa vie, rezultata prin electroliza apei), de apa de legume sau de infuziile si ceaiurile din plante medicinale, fara indulcitor adaugat, prin pastrarea plantelor in apa pentru o perioada de timp de maxim opt ore.
-Daca este posibil, energizati apa inainte de a o consuma. Puteti face acest lucru energizand-o fizic, prin expunerea la soare si prin vanturare, bioenergetic, apeland la metode si proceduri speciale sau spiritual, prin slujba de sfintire a apei.
-Apa trebuie sa fie consumata incet, savurand fiecare inghititura. Incercati in acelasi timp sa va bucurati de gustul pe care il are in interiorul vostru.
-Folositi apa atat intern, cat si extern, convinse de efectele ei binefacatoare asupra organismului: comprese, bai calde, reci sau intermediare, bai de sezut, bai de abur, sauna, dusuri rapide sau prelungite, comprese, frictionari, infasari.
-Daca aveti ocazia, nu ezitati sa faceti plimbari desculti prin ape mai putin adanci. Daca va aflati acasa, profitati de baile la picioare alternand apa rece cu cea calda si invers.

Soarele

-Acordati-va luxul unor plimbari in zone luminoase incalzite de lumina soarelui si efectuati cat mai multa miscare in aceste spatii. Evitati totusi expunerea prealungita la razele solare in zilele toride de vara. Bucurati-va in schimb de soarele de primavara si toamna. Caldura molatica pe care o degaja poate face minuni pentru sanatatea organismului vostru.
-Profitati de baile de soare si expuneti-va corpul la soare dupa ce acesta a rasarit sau inainte ca acesta sa apuna, evitand orele in care caldura atinge pragul maxim.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri