26 Ianuarie 2012 publicat în Sanatate 2 share-uri

Ginkgo Biloba este o planta derivata din copacul "parul fetei". Este cunoscuta pentru antioxidantii ei si pentru proprietatile detoxifiante.

Beneficii Ginkgo Biloba

Probleme arteriale circulatorii

Aceasta afectiune poate cauza cheaguri de sange si stoparea circulatiei sangelui spre importante organe ale corpului, cum ar fi inima. Ginkgo Biloba poate ajuta la impiedicarea formarii cheagurilor de sange si sa ajute la mentinerea unui sistem circulator sanatos.

Ateroscleroza cerebrala

Aceasta afectiune apare cand se intaresc si se blocheaza arterele cerebrale. Ginkgo Biloba ajuta la ameliorarea simptomelor prin inmuierea arterelor si prin deblocarea vaselor de sange.

Edem cerebral

Edemnul cerebral se formeaza atunci cand intr-un tesut se acumuleaza o cantitate mare de lichid. Ginkgo Biloba ajuta la eliberarea tensiunii fluidale in vasele de sange.

Atrofierea canalului cohlear (Pierderea auzului)

Atrofierea canalului cohlear poate duce la surzire progresiva la tinerii adulti si este de obicei o afectiune mostenita genetic. Cand incepe sa afecteze vasele de sange, Ginkgo Biloba ajuta vasele de sange sa revina la normal, pacientul experimentand simptomele tinitusului (tiuit in urechi).

Insuficienta memoriei/incapacitatea de a te concentra (AD HD)

In unele studii clinice s-a observat ca planta Ginkgo Biloba ajuta memoria. Ea ajuta la cresterea circulatiei sangelui spre creier, circulatie ce este responsabila cu functionalitatea memoriei si a creierului.

Boala Reynard

Aceasta afectiune apare atunci cand mainile si picioarele sunt expuse frigului si nu pot fi reincalzite. Acest lucru se intampla deoarece nu exista o buna circulatie in vasele de sange spre aceste extremitati. Ginkgo Biloba deblocheaza circulatia sangelui, ceea ce ajuta mainile si picioarele sa se incalzeasca; de asemenea ajuta la ameliorarea simptomelor bolii Reynard cum ar fi intepaturi si amorteala.

Comunicat de presa xingshenzhuang.ro

Foto fr si main: Ginkgo Biloba - James Field - Wikipedia

Foto interior: Fritz Geller-Grimm - Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri