Este sezonul virozelor, al stranuturilor si durerilor de gat. Ne trezim loviti de boala si nu stim pe ce pastila sa punem mana mai repede.
Reteta 1

Poti prepara ceaiuri de scortisoara, flori de soc, cimbrisor, busuioc, macese. Poti sa le indulcesti cu o lingurita de miere in loc de zahar si sa le bei caldute.

Reteta 2

Se poate face un preparat care sa includa urmatoarele: macese, flori de ciubotica-cucului si ienupar. Toate aceste plante se pot cumpara de la Plafar. Se fierb impreuna in 200-300 ml de apa, se lasa la racit si se face gargara de 3 ori pe zi cu solutia obtinuta.

Reteta 3

Pentru a scapa de tuse poti prepara ceaiuri antitusive din urmatoarele plante: patlagina, urzica, tei, ceapa, cimbru, muguri de pin. Poti adauga o lingurita de miere pentru a indulcii ceaiul.

Reteta 4 - Tinctura de propolis

Tinctura de propolis poate fi cumparata de la Plafar sau preparata in casa: 30 g propolis la 100 ml alcool. Se toarna 20-30 picaturi in ceai si se bea cate o cana de ceai de 3 ori pe zi.
Va calma tusea si inflamatia, iar tinctura de propolis este binecunoscuta ca fiind un foarte bun antibiotic.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri