Fiecare dintre noi este un razboinic. Fiecare dintre noi se afla intr-o lupta continua. Cu sinele, cu lumea interioara, cu lumea inconjuratoare, cu viata. Cu TEAMA, FRICA si INGRIJORAREA. Afla si tu ce fel de razboinic esti si care este frica cu care te lupti:

Razboinicul Victima – Nimeni nu te intelege, nimanui nu-i pasa, nimeni nu sufera ca tine, nimanui nu i s-a mai intamplat ceea ce ti se intampla tie. Acest tip de razboinic are razboiul de a se autopersecuta si este nemilos fata de propria persoana. Se percepe pe sine ca pe o victima si nu are incredere in ceilalti. De multe ori se simte folosit, tras pe sfoara, pacalit, abuzat, mintit. Are impresia ca ceilalti vor sa profite de el.

Razboinicul Obsesiv – Ingrijorarea in sine este o ocupatie 24 de ore din 24 pentru acest tip de razboinic, un fel de a trai si de a simti. Fiecare gand pe care il are este imprejmuit de o anume teama si de ingrijorare. “Oare este bine? Oare este asa cum trebuie? Oare am procedat intr-un mod corect?” Razboinicul obsesiv are tendinta de a-si supune propriul comportament, dar si pe al celorlalti, unei analize si cercetari minutioase si excesive. Totodata, este tentat sa creeze in mintea sa scenarii posibile si imposibile, dar si urmari ale fiecarui scenariu in parte.

Dana N.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri