Fiecare dintre noi este un razboinic. Fiecare dintre noi se afla intr-o lupta continua. Cu sinele, cu lumea interioara, cu lumea inconjuratoare, cu viata. Cu TEAMA, FRICA si INGRIJORAREA. Afla si tu ce fel de razboinic esti si care este frica cu care te lupti:

Viata ne ridica, frica ne doboara…

Fiecare dintre noi este un razboinic. Fiecare dintre noi se afla intr-o lupta continua. Cu sinele, cu lumea interioara, cu lumea inconjuratoare, cu viata. Cu TEAMA, FRICA si INGRIJORAREA. Fiecare din noi se lupta cu o teama anume. In functie de temerile emotionale care ne stapanesc, in cartea “ The Solution: Conquer Your Fear, Control Your Future” (Solutia: Invinge-ti teama, controleaza-ti viitorul), Lucinda Bassett (specialist in dezvoltare personala si in psihologia motivationala) si Daniel Amen aduc in centrul atentiei 13 categorii de razboinici. Afla si tu ce fel de razboinic esti si care este frica cu care te lupti:

Razboinicul Ezitant – Nu ai foarte multa incredere in tine si te afecteaza criticile altora. Incerci sa-i multumesti pe cei din jurul tau si ai nevoie de confirmare din partea celorlalti. Ai tendinta de a te subestima si iti subestimezi si capacitatile. Crezi ca nu vei fi niciodata suficient de bun pentru a primi aprobarea celorlalti.

Razboinicul Dependent – In mai toate relatiile pe care le desfasori, nevoia de a primi afectiune si incurajare din partea celorlalti este prioritate. Nu iti doresti sa fii abandonat si de aceea ai merge pana la capatul pamantului pentru a-ti mentine relatia. Esti devotat partenerului si iesi cu greu dintr-o relatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Razboinicul Pasiv-agresiv - Nu ai intotdeauna curajul de a spune celorlalti adevarul in fata si mai ales de a spune partea ta de adevar. Confruntarile te nelinistesc. Sub pretextul neglijentei, al neatentiei, al incapatanarii sau al indiferentei, te eschivezi de la a indeplini si nevoile celorlalti.

Razboinicul Indispensabil – Munca si eficienta sunt extrem de importante pentru tine. Iti place sa faci planificari si sa iti setezi obiective pe care sa le realizezi. Ai asteptari inalte atat de la tine cat si de la cei cu care lucrezi. Cei din jur se pot baza pe tine caci esti o persoana sincera si de incredere. Munca are insa tendinta de a acapara cu totul, intr-un mod excesiv uneori.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri