30 Mai 2011 publicat în Psihologie 46 share-uri

"Viata este plina cu oportunitati prin intermediul carora inveti despre libertatea emotionala. Fiecare succes. Fiecare durere. Fiecare inima franta. Fiecare pierdere. Fiecare castig. Iar felul in care te transporti pe tine insati prin aceste incercari determina cat esti de liber".- Judith Orlof

Nu ati observat ca cei care detin libertatea emotionala si sunt capabili sa se elibereze de emotii sunt mai luminosi si degaja mai multa energie interioara? Nu ati observat ca cei care sunt maniosi, invidiosi sau condusi de dorinta de razbunare au un nivel scazut de energie? Nu ati observat ca atunci cand suntem fericiti si impacati cu noi simtim ca avem energie pentru tot si toate? Ca putem gandi mai clar si mai coerent? Ca suntem prezenti la ceea ce ni se intampla, ca suntem implicati in propria viata? De ce sa nu simtim daca pentru asta am fost nascuti? De ce… daca asta ne particularizeaza si ne face unici? Daca doar astfel suntem vii si splendizi? De ce sa nu fim frumosi? De ce sa nu fim noi?

Judith Orloff: Libertatea emotionala

“Viata este plina cu oportunitati prin intermediul carora inveti despre libertatea emotionala. Fiecare succes. Fiecare durere. Fiecare inima franta. Fiecare pierdere. Fiecare castig. Iar felul in care te transporti pe tine insati prin aceste intrari determina cat esti de liber”.- Judith Orloff: "Emotional Freedom. Liberate Yourself from Negative Emotions and Transform Your Life"

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Emotiile au de asemenea un limbaj intuitiv care implora sa fie decodat in trupurile noastre”, spune autoarea Judith Orloff. Emotiile au control asupra gandirii, asupra actiunilor si comportamentului nostru, ba chiar si asupra trupului. De unde stii ca te incearca o emotie puternica? Oare nu pentru ca o resimti in tot trupul tau, pentru ca domina fiecare particica din tine? Emotiile nu trebuie ignorate niciodata. Cele negative trebuie tratate si vindecate, cele pozitive trebuie eliberate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri