19 Mai 2011 publicat în Psihologie 42 share-uri

Vointa, forta care invinge imposibilul, cea care te sustine in alegerea si hotararea faptelor, are nevoie de "tine" sa-ti doresti mai mult, si mai mult! Astfel poti avea totul... trebuie doar sa stii cum vrei sa fii, sa devii, sa-ti visezi schimbarea si sa-ti construiesti planul schimbarii.

Vointa, forta care invinge imposibilul, cea care te sustine in alegerea si hotararea faptelor, are nevoie de “tine” sa-ti doresti mai mult, si mai mult! Astfel poti avea totul…trebuie doar sa stii cum vrei sa fii, sa devii, sa-ti visezi schimbarea si sa-ti construiesti planul schimbarii.

De multe ori ne gasim motivatii exterioare pentru a merge mai departe, ne agatam de orice “semn” care sa ne trezeasca resursele interioare si ne intrebam cum unii oameni au ajuns la cote inalte de succes personal plecand natang in viata. Au invatat veselia, dragostea, increderea in sine si au luptat cu frustrarea, dezamagirea si ingrijorarea. Au reusit pentru ca au avut vointa si-au dorit mai mult si si-au urmat calea cu pasiune.

Vointa presupune sa-ti doresti si mai mult apreciind ce au realizat in trecut!

Kudika Tarot

Povestea celui care si-a propus sa cucereasca, sa-si atinga idealul si apoi nu a mai putut face nimic…poate fi soarta celui care a renuntat sa-si mai doreasca. Dorinta, motivatia de succes au fost sustinute de vointa, iar fascinatia succesului a “omorat” vointa si, pentru ca cele mai multe povesti au un final fericit, acel om isi revine, se ridica din nou pentru ca simte iar o dorinta si o forta care-l impinge sa creeze din nou. Aceasta forta poarta numele de vointa, acea printesa razboinica ce-si intareste si amplifica forta doar in lupta.

Secretul oricarui succes exterior este dorinta si vointa. Trebuie sa stii ce vrei, sa simti aceasta profund si sa crezi. Pasiune, credinta si vointa inseamna putere! Trebuie doar sa continui sa simti si sa actionezi pentru ceea ce vrei, iar “faptele” exterioare vor raspunde la vointa ta. Cand iti exersezi vointa actionand pentru a-ti satisface dorintele, aceasta devine mai puternica. Cu cat insisti mai mult cu atat mai mult crezi si cu atat mai mult simti.

Citeste si:
Lasă-i să te judece! Lasă-i să zică ce vor! Mergi pe drumul tău cu...
Lasă-i să te judece! Lasă-i...

Ai nevoie sa-ti proiectezi visul, sa-ti doresti sa ti se indeplineasca si, in acest mod, vei avea incredere ca izbanda e a ta.

Vointa nu vine singura, are cateva rude: dorinta, gandirea si increderea in tine!

Chiar daca atunci cand te canalizezi pe obiectivul propus apar piedici, amanari, frustrari sau chiar obstacole de neinvins, cu rabdare si insistenta vointa te impinge sa cuceresti, ea te ajuta sa mergi pana la capat, sa depasesti momentele de criza, te determina sa-ti spui in forul tau interior: TREBUIE, VREAU, IMI DORESC mai mult!

Poti crea ceea ce vrei daca ti-ai pregatit armele de lupta: pasiunea, perseverenta, increderea ca esti puternic. Astfel, asumarea unui risc presupune devotament si staruinta, credinta in tine si posibilitatea de a obtine ce doresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri