6 August 2020 publicat în Psihologie 40 share-uri

Daca remarc anumite gesturi ce pot denota ca inca ma mai iubeste sau se mai gandeste la mine, asta inseamna ca isi doreste cu adevarat sa ne reluam relatia?

Sunt foarte multe situatii in care relatiile se rup brusc, pe neasteptate. Din cauza faptului ca barbatul pe care il iubeai si-a gasit o noua relatie si a plecat. Ori fiindca ai aflat ca era implicat intr-o alta relatie cat timp era si cu tine si ai preferat sa rupi legatura cu el. 

In ambele situatii, te poti simti inca cu sufletul in fosta relatie, gandindu-te daca fostul te mai iubeste cumva sau daca si-ar mai putea dori sa va dati o noua sansa. De aceea, poate te intrebi care ar fi semnele prin care sa iti dai seama daca fostul mai poate avea vreun sentiment, cat de mic, fata de tine.

          - cauta sa creeze situatii in care sa va intalniti “din intamplare”, cu toate ca este evident ca nu pot fi doar coincidente

          - afli de la prieteni ca intreaba inca de tine

          - iti da like pe site-urile de socializare

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Cine este Diana Micu, expertul în imobiliare, care îți spune cele mai sincere previziuni în materie de proprietăti 

          - incearca sa intre in vorba cu tine, pe subiecte lipsite de interes

          - iti transmite prin altii mesaje prin care vrea sa iti demonstreze ca acum este foarte bine, sau din contra, este foarte rau

          - pastreaza inca pe paginile lui de socializare poze cu tine

          - pune mesaje pe site-urile de socializare ce pot fi asociate cu anumite intamplari din viata voastra impreuna

Daca remarc anumite gesturi ce pot denota ca inca ma mai iubeste sau se mai gandeste la mine, asta inseamna ca isi doreste cu adevarat sa ne reluam relatia?

Sunt situatii in care mesajele lui pot reprezenta moduri prin care incearca cumva sa revina la tine. Daca te-ai despartit de el, acuzandu-l de lucruri ce nu erau adevarate. Daca l-ai prins cu o amanta sau flirtand, asta nu insemna ca amanta era adevarata lui iubire. Sunt foarte multi barbati care sunt foarte multumiti sau multumiti cu ceea ce au acasa, dar nu se pot opri din a incerca sa aiba, poate doar sexual, alte femei. Daca te afli intr-una din variantele de mai sus, este posibil ca el sa incerce prin mesaje directe sau indirecte sa te aduca inapoi.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Insa, pentru ca variantele pot fi interpretare gresit, ar fi minunat daca ai merge, macar cateva sedinte, la un psihoterapeut. Impreuna cu acesta, poti decodifica cu mai multa usurinta mesajele lui, pentru a nu te pune pe tine sau pe el in situatii stanjenitoare.

Pot interpreta gresit mesajele lui? Pot avea senzatia ca tot ceea ce face are legatura cu mine si sa nu am dreptate? Sa fie doar perceptia mea?

Bineinteles ca da. Foarte multe persoane parasite, tocmai datorita dramei pe care o traiesc, pot dezvolta comportamente de aparare, prin care poate ajunge sa isi imagineze lucruri neadevarate. Astfel pot aparea greseli de interpretare a unor gesturi, ce pot spori drama persoanei parasite. Si in aceasta situatie, solutia o reprezinta specialistul. El te poate ajuta sa decodifici corect mesajele si sa descoperi daca nu cumva propria drama te-a facut sa te minti foarte tare, pana aproape de limita patologiei.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine? MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE

* Un articol de Constantin Cornea, psihoterapeut la Clinica Psievolution

Mai multe articole de acelasi autor: psihologconstantincornea.ro

Foto fr si main: By Oleksandr Berezko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri