Să ne gândim la cum va fi după ce se încheie această criză, să atragem pozitivismul, să ne imaginăm cum ne vom revedea cu toți cei dragi și cum ne vom relua activitățile.

4. Nu renunța la rutina zilnică!

Imaginează-ți că e o nouă zi și trebuie să te pregătești să pleci la birou. Fă asta, îmbracă-te ca și cum ai ieși din casă. Haina nu-l face pe om, dar îi dă starea!  Păstrează-ți rutina zilnică și mai departe de atât – ia-ți timp pentru muncă fix cum ai fi făcut-o și dac-ai fi mers la birou, fă pauze de câteva minute să te relaxezi, ia prânzul conform programului, nu renunța la nimic din ce făceai înainte și îți făcea bine, pentru că numai așa te vei putea mobiliza să treci peste perioada de izolare.

5. Acum e, mai mult decât oricând, despre tine!

Dacă ai norocul să faci o muncă pe care o iubești, să ai o pasiune care îți înalță inima și trăiești și din bucuria pe care o împărtășești făcând asta, nu te opri!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Ia perioada aceasta ca pe ceva ce-ți doreai demult. Nu aveai timp să citești? Acum ai! Nu aveai timp să îți dezvolți un hobby sau anumite cunoștințe, fă-o acum. Nu vei ști când trece timpul, nu te vei mai gândi că ești departe de ai tăi sau că n-ai ieșit de multă vreme din casă. Nu e cazul să fii plictisit, impune-ți asta. Acum e, mai mult decât oricând, despre tine!

* Georgiana Spătaru este de profesie psiholog, iar în ultimii ani s-a dedicat ca facilitator de formare personală și coach, unei nișe deosebite: căutarea fericirii. Astfel, a creat mai multe programe de dezvoltare emoțională și spirituală, printre care cursurile C.R.E.S.C. (Curs de Relaționare Emoțională si Spirituală pentru Copii) și a înglobat crezul ei în conceptul Exerciții de Fericire.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Foto fr si main: By ChameleonsEye /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri