Personalitatea INTP: Dacă răspunzi cu DA la aceste 10 afirmații, ești unul dintre cei mai deștepți oameni din lume

26 Septembrie 2018 publicat în Psihologie 196 share-uri

Cunoscuți de obicei ca filozofi, gânditori sau profesori visători, Logicienii au fost responsabili pentru multe descoperiri științifice de-a lungul istoriei și alcătuiesc doar 3% din populația lumii.

INTP – DRAGOSTEA ȘI RELAȚIILE

6.  PERSONALITATEA INTP (LOGICIANUL)  Ca persoană introvertită, nu primești pe oricine în sufletul tău.

Doar câteva persoane, selectate pe sprânceană au acces în inima ta pentru că ai tendința de a te proteja. Îți selectezi cu mare atenție persoanele apropiate, acestea împărtășind adesea același sistem de valori și pasiuni. Nimic nu ți se pare mai plăcut decât să îți petreci timpul în compania persoanelor dragi și având discuții interesante cu acestea. În dragoste, te incită la fel de tare discuțiile care îți fac neuronii să strălucească și nu ești genul de persoană care ar putea să aibă un partener ce nu respectă exigențele tale intelectuale.

7.    PERSONALITATEA INTP (LOGICIANUL)  Nu te interesează banalitățile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Ești genul de persoană care nu este deloc pasionată de discuțiile fără sens. Nu te interesează nici bârfa sau jocurile sociale pe care le consideri stupide.  Nu îți place să îți pierzi timpul în moduri care nu te împlinesc. Uneori, acest lucru face dificil să te poți conecta cu ceilalți în diverse situații sociale. Dacă cineva reușește însă să îți capteze atenția pe o temă care te pasionează, poți chiar trece drept o persoană foarte vorbăreață.

8.   PERSONALITATEA INTP (LOGICIANUL)  Îți este greu să găsești o carieră care să te împlinească.

Detești cultura corporatistă și viața organizațională. Astfel, foarte multe persoane din categoria INTP găsesc ca munca de freelancer sau antreprenoriat li se potrivește cel mai bine. Voi prferați să lucrați pe cont propriu și în conformitate cu propriul sistem de valori.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

9.   PERSONALITATEA INTP (LOGICIANUL)  Ești o persoană independentă.

În general îți place să te bazezi pe forțele proprii în tot ceea ce faci, dar apreciezi pe oamenii apropiați, fără de care știi că viața ta ar fi goală. Pentru tine sunt importanți prietenii și partenerii intimi care sunt inteligenți, cu mintea deschisă și creativi. La modul ideal, persoanele intime pentru tine împărtășesc aceleași interese și aceleași valori. Sunt oameni alături de care poți explora. Nu îți displace însă să fii pe cont propriu și pentru tine au mare valoare momentele de solitudine.

10.    PERSONALITATEA INTP (LOGICIANUL) Trăiești după principii liberale.

Ești o persoană suspicioasă în legătură cu toate convențiile sociale, pe care obișnuiești să le chestionezi. Nu se poate spune despre tine că ești o persoană conservatoare. Ești o persoană cu un simț al independenței dezvoltat, capabilă să aibă o atitudine critică. Astfel, nu accepți idei servite de alții și nu iei absolut nimic ca atare. Și mai mult decât atât, nu poți să concepi cum pot exista oameni care se agață de teorii și ideologii care au fost demonstrate ca fiind ilogice.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă?

Te numeri și tu printre cei mai deștepți oameni din lume?

Foto homepage:  Shutterstock/ Popartic

*Surse pentru acest articol: www.16personalities.com

personalityhacker.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri