23 August 2018 publicat în Psihologie 1 share-uri

Să fii cu un bărbat care te vrea cu adevărat înseamnă să faci în așa fel încât el să vadă cât de minunată ești și în același timp să îl provoci să simtă că mai are în continuare lucruri de descoperit în legătură cu tine, spune Matthew Hussey

Matthew Hussey: Sfaturi pentru relția de cuplu

5. Îți este prea frică să nu fii rănită și te agăți de el

Așa este. Multe femei au avut experiențe neplăcute cu cineva. Poate ai avut parteneri care te-au mințit în trecut, sau care te-au înșelat sau care te-au copleșit cu promisiuni doar ca să dispară la un moment dat, așa încât, acum, ori de câte ori întâlnești pe cineva nou simți o frică în stomac.

Îți este foarte frică să nu fii din nou păcălită și că te vei angrena și cu acest bărbat în tot felul de comportamente distructive.

Într-adevăr, femeile au tendința de a face aceste lucruri:

-        Îl presează pe noul partener mult prea devreme ca să spună că vrea ceva serios cu ele.

-        Se poziționează din start ca și victime și vorbesc despre felul cum au fost rănite.

-        Se poartă suspicios și gelos și nu au deloc încredere în partener.

Dar bărbații au nevoie să simtă o senzație de libertate și încredere ca să poată să se simtă confortabil să intre într-o relație.

Nici un bărbat care are încredere în el însuși nu ar vrea să fie cu o parteneră căreia trebuie să ii se demonstreze mereu și care are nevoie de confirmări.

Orice început de relație trebuie să fie caracterizat de energie pozitivă, de amuzament și nu o stare de încordare. Sigur că va veni și momentul când acest bărbat va împărți cu tine și lucrurile care te afectează pe plan emoțional, dar să fii optimistă atunci când ai întâlnit pe cineva nou înseamnă că vrei să mergi mai departe.

Foto: Pixabay

6. Te concentrezi mai mult la cum este definită relația și nu la relație în sine

Multe femei întâmpină un bărbat nou din viața lor  cu o frază prematură: „Dacă nu vrei o relație serioasă, nu are rost să ne întâlnim.”

Mathew Hussey nu susține absolut deloc această abordare. De ce? Fiindcă ar trebui să te concentrezi să simți lucrurile pozitive ale acestei noi legături, fără să te gândești obsesiv la o țintă finală.

El ne sfătuiește să cultivăm emoții ca:

-        Entuziasmul

-        Conexiune profundă

-        Respectul mutual

-        Chimia sexuală

În loc să te concentrezi să îl faci să îți devină fidel în mod exclusiv imediat, concentrează-te să îi arăți că ești prezența indispensabilă de care are nevoie în viața lui.

Amintește-ți mereu că deși îți dorești ceva serios, el nu va fi un candidat plauzibil pentru tine în acest sens, decât în momentul când va veni mai aproape și își va afirma dorința ca tu să devii partenera lui stabilă.

7. Te arunci prea repede într-o relație și nu reușești să menții un mister

Ce înseamnă acest lucru? Că ar trebui să lași un bărbat în viața ta în mod gradual. Nu îi arăta tot ceea ce ești dintr-o dată. Lasă-l să ghicească și să se gândească oare ce experiențe minunate ar mai putea avea cu tine.

Tuturor ne place să fim surprinși. Iar Misterul și surpriza în relații sunt ingrediente magice…

Fie că toate femeile din lume să își construiască relații magice!
 

de Julia S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri