Te-ai gândit vreodată că de fapt concepția ta despre iubirea romantică s-ar putea să fie greșită?

Relația de cuplu sănătoasă - Ce contează cu adevărat într-o relație romantică

5.  Ce contează într-o relație de cuplu - Să vă placeți unul pe celălalt

Sună straniu această asumpție, dar se întâmplă adesea ca oamenii să stea unul lângă celălalt din comoditate sau obișnuință. Este destul de comun ca oamenii să stea lângă parteneri pe care nu îi plac cu adevărat. Dar nu ar trebui să rămâi într-o relație care nu te împlinește, lângă un om lângă care nu te simți autentică și însuflețită.

6. Într-o relație de cuplu contează Să te simți liberă

Erai „tu” înainte să fiți împreună și este important să rămâi „tu” și atunci când ești într-o relație. Nicio persoană nu merită ca tu să renunți la esența ta, oricât de mult ai iubi-o. Dacă intri într-o relație fără a te iubi și pe tine însuți, vei uita de propriile interese, de aspirațiile tale, de cine ești. Este o problemă. Amândoi trebuie să fiți împreună fără a vă sufoca personalitatea unul celuilalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Foto: Pixabay

Ar trebui să va simțiți liberi și totuși împreună. Există desigur și aspecte importante pe care le împărțim cu persoana iubită, dar nu ar trebui să uităm niciodată cine suntem cu adevărat. Merită o iubire în care tu trebuie să ceri permisiunea pentru a fi cine ești? Merită o iubire în care să te anulezi pe tine însăți?

7. Într-o relație de cuplu sănătoasă contează Suportul reciproc

Nu există ceva mai bun într-o relație decât a fi cu cineva care îți este realmente alături în tot. Va comportați ca o echipă, lucrând împreună pentru țeluri și proiecte comune. Nimeni nu trebuie să joace roluri forțate ca să funcționați, ci sunteți persoane depline luate separat și care împreună formează un cuplu bazat pe egalitate și încurajări reciproce.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

8.  Dacă această relație merită, între voi există Comunicare

Comunicarea este combustibilul relațiilor sănătoase. Nu cred că există relații de durată și solide care să nu fie bazate pe acest ingredient minune. Ai nevoie de comunicare în relația ta. Aveți nevoie să vă exprimați dorințele, limitele personale. Comunicarea vă ajută să depășiți tensiuni și să aplanați conflicte. Comunicarea vă apropie. Este fundația fără de care o relație sănătoasă și de durată nu poate să fie.

9. Și… cel mai important… contează să vreți! AMÂNDOI!

Ca o relație să existe, indiferent că intră în discuție și atracția sau sentimentele de iubire, este important că ambele persoane să vrea să fie în acea relație. Pentru că, în acest caz, acestea își vor asuma să construiască împreună și vor ști că, practic, alegerea de a fi un cuplu este ceea ce contează cel mai tare.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Așa încât, dacă iubești pe cineva, fii conștientă că toate ingredientele de mai sus ar trebui să definească o iubire… sănătoasă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri