1 Noiembrie 2017 publicat în Psihologie 297 share-uri

Oamenii cu inteligenta emotionala crescuta nu se ajuta doar pe ei insisi, ci si pe cei din jurul lor.

Trasaturi ale oamenilor inteligenti emotional

3. Oamenii cu EQ ridicat sunt autentici

Acestia nu se vor compromite niciodata si vor rosti tot timpul adevarul lor, fara teama ca ar putea fi judecati. Ei stiu cat de important este sa ramana autentici in orice situatie. Spun intotdeauna ceea ce gandesc, fara sa le fie teama ca vor fi judecati. Aceste persoane sunt sincere si te poti increde mereu ca iti vor comunica mereu parerea lor sincera.

Foto: Pexels

4. Oamenii cu inteligenta emotionala crescuta au grija de sanatatea lor psiho-emotionala

O astfel de persoana nu gaseste nimic rusinos in mersul la psiholog. Si chiar asa si este. Sanatatea mentala ar trebui sa fie o prioritate pentru noi toti. O persoana cu inteligenta emotionala va cauta terapie si alte metode care sa o ajute sa isi gestioneze mai bine emotiile, fricile, starile negative. Asumarea propriei vieti si curajul de a face schimbari sunt semnul maturitatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

5. Oamenii cu inteligenta emotionala crescuta nu sunt tot timpul fericiti

Un astfel de om stie ca a fi conectat la emotiile tale nu inseamna ca esti totdeauna fericit. Ei sunt confortabili si sa fie nefericiti in unele momente. Ei stiu sa isi asculte aceste emotii sa le ingrijeasca si sa le vindece.

Iti recomandam si: 15 obiceiuri pe care doar oamenii inteligenti emotional le au!

Foto homepage: Dhyamis Kleber/ Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri