Test de personalitate: Alege o frunza de toamna si noi o sa-ti spunem lucrurile nespuse despre tine :)

25 Octombrie 2017 publicat în Psihologie 44 share-uri

Descopera un test de personalitate simpatic inspirat de toamna si de frunzele ei. Uita-te la imaginea de mai jos si, fara sa stai prea mult pe ganduri, alege frunza care iti place cel mai mult.

Daca ai ales frunza 4

Esti o persoana armonioasa si meticuloasa, cu un simt al dreptatii foarte bine inradacinat. Esti atenta la nevoile celor din jurul tau, dar in acelasi timp incerci sa iti satisfaci si dorintele sufletului tau. Ai o mare capacitate de empatie. Chiar daca unii te pot caracteriza drept “dura”, in realitate ai un suflet foarte sensibil. Pleci urechea la suferintele si nevoile celor din jur, ba chiar iei si atitudine. Mizezi pe diplomatie in alegerile tale si intotdeauna lasi loc si pentru intors. Iti place sa lucrezi in echipa, dar de multe ori ocupi in mod natural pozitia de lider in grupul tau caci stii cum sa coordonezi oamenii astfel incat rezultatele sa fie excelente.

Daca ai ales frunza 5

Personalitatea ta este fascinanta caci imbini deopotriva abilitati artistice cu abilitati practice, esti deopotriva extravertit si introvertit, deopotriva singuratic si sociabil. Iti place sa experimentez si sa te bucuri de experientele pe care viata ti le pune la dispozitie. Sentimentul de libertate este nepretuit pentru tine si ai o mare capacitate de adaptare la viata. Nu te dai niciodata batut indiferent de situatiile si lucrurile prin care treci. Independenta firii tale este greu de supus si ai nevoie de un partener care sa iti inteleaga firea libera, dar si profunzimea perspectivelor tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Daca ai ales frunza 6

Esti o persoana meticuloasa, calculata, inteligenta, rationala, careia nu ii place sa riste sau sa isi asume riscuri. Iubesti de aceea ordinea si disciplina si fugi de haos si de dezordine. Ai o fire altruista si iti place sa daruiesti din ceea ce ai si celorlalti. Ai o inclinatie spre perfectionism si atunci cand te implici in ceva, te implici cu totul si iti doresti ca lucrurile sa fie facute ca la carte. Desi esti o persoana calma, calda si senina, ai momentele tale de trairi interioare foarte puternice care tind sa te acapareze in momentele de criza. Incearca sa te bucuri de oportunitati atunci cand acestea apar si este bine ca, din cand in cand, sa te lasi purtat de valurile vietii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri