25 Octombrie 2017 publicat în Psihologie 44 share-uri

Descopera un test de personalitate simpatic inspirat de toamna si de frunzele ei. Uita-te la imaginea de mai jos si, fara sa stai prea mult pe ganduri, alege frunza care iti place cel mai mult.

Daca ai ales frunza 7

Esti o persoana sofisticata, cu o personalitate aparent calma, insa dedesubtul careia se ascunde un adevarat vulcan. Esti o persoana pasionala, cu trairi intense, care pune totul in ceea ce face si nici nu se multumeste cu jumatati de masura. Nu te lasi intimidata de obstacolele care iti ies in cale si daca esti convinsa ca te afli pe calea cea buna, mergi pana in panzele albe pentru a-ti indeplini dorintele. Iubesti schimbarile, doar ca pe cele care vin din partea ta, nu din partea celorlalti. Ai o fire usor ranchiunoasa pe care incerci sa o modelezi. Chiar daca te straduiesti, de multe ori iti este greu sa ierti si sa uiti atunci cand ti s-a gresit. Ai o perspicacitate aparte si reusesti sa vezi dincolo de aparente.

Daca ai ales frunza 8

Chiar daca esti o persoana misterioasa, de multe ori indescifrabila, ti se spune deseori ca citesti oamenii ca pe o carte deschisa. Acest lucru se datoreaza faptului ca esti capabil sa vezi ceea ce multi nu pot vedea. Intuitia ta este foarte bine dezvoltata si firea ta atragatoare si fermecatoare ii incurajeaza pe ceilalti sa iti faca destainuiri si confesiuni. Nu te dai usor batuta, dar atunci cand cazi, iti este foarte greu sa te regenerezi. Pentru a face acest lucru ai nevoie de sprijinul emotional al persoanei iubite. Loialitatea de care dai dovada in relatiile tale este impresionanta si pe viata. Chiar daca nu ai prieteni multi, cei pe care ii ai te iubesc si te accepta asa cum sunt. In dragoste, esti o fire pasionala si te implici in totalitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă? Test de personalitate: Care este temelia structurii tale sufletești? Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Daca ai ales frunza 9

Esti o fire dinamica, rabdatoare si puternica, un om al actiunii, al implicarii, care stie sa gestioneze crizele si situatiile imprevizibile. Esti genul de persoana pe care ceilalti se pot baza intotdeauna atunci cand este nevoie. Mintea ta este vizionara si capabila sa vada potentialul anumitor circumstante. Iti place sa construiesti, sa inspiri, sa lasi ceva in urma ta. In sentimente si in dragoste esti rezervat si precaut, dar atunci cand te indragostesti, esti dispus sa investesti totul pentru bunul mers al relatiei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri