21 Iunie 2017 publicat în Psihologie 105 share-uri

Care este diferenta dintre oamenii carora norocul pare sa bata mereu la usa si cei carora acesta pare sa nu le mai iasa in cale?

Pe de alta parte, oamenii care rateaza sansele ce le apar in cale au tendinta de a supra-analiza o situatie. Cercetatorii au definit aceasta atitudine ca paralizie cauzata de supra-analiza. In timp ce acesti oameni sunt blocati in propria minte, usile oportunitatilor se deschid si se inchid cu mare repeziciune.

*** Daca recunosti si la tine insuti aceasta tendinta de a supra-analiza situatiile din viata ta si diversele decizii pe care trebuie sa le iei, atunci este necesar sa lucrezi constient asupra acestei tendinte, invatand sa te deschizi mai mult in fata vietii. Ajutorul unui specialist este recomandabil pentru ca este posibil ca in subconstient sa va confruntati cu „frica de esec”.

Iar aceasta idee ne conduce catre cel de-al treilea obicei important al oamenilor norocosi:

3. Oamenilor norocosi nu le este frica de esec

Aceasta este o alta trasatura pe care Roy Primm ne-o dezvaluie prin intermediul studiului sau. Oamenii norocosi au o toleranta mai ridicata fata de riscuri. Ei au o abilitate mai buna de a a-si asuma anumite riscuri. Ei au abilitatea inconstienta de a evalua riscuri si rezultate posibile, spre deosebire de majoritatea oamenilor. Si nu le este frica de esec!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Caria dentară – ce este și cum se tratează Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Daca s-au impotmolit ei cauta noi si noi variante plauzibile, fara a le fi frica sa mai incerce, in timp ce o persoana normala renunta foarte repede, intrand pe sabloane de gandire negative, panica preluand controlul asupra lor.

Iti recomandam si: Sarah Prout: Ai o mentalitate de om sarac?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri