12 Iunie 2017 publicat în Psihologie 215 share-uri

Puterea mentala care ne ajuta sa avem o viata mai buna, mai fructuoasa si fericita se cladeste la fel cum se cladeste puterea fizica. 50 de flotari pe zi nu iti consuma mult timp, dar facute constant iti confera o forma fizica foarte buna. La fel putem sa ne exersam creierul si sa il invatam sa gandeasca diferit si sa ne fie un aliat.

3. Exercitu pentru puterea mintii: Poarta-te „ca si cand”…

Este un exercitiu cunoscut si in lumea spirituala. Pentru ca exteriorul nostru este de fapt o oglindire a lumii noastre interioare, suntem incurajati sa exersam aceasta practica de a ne purta „ca si cand”.

Foto: Pexels

Mintea noastra neexersata ne insala adesea, facandu-ne sa credem ca trebuie sa asteptam ca ceva diferit sa se intample, ca mai apoi sa facem o schimbare. Sa asteptam sa ne simtim bine in privinta noastra doar dupa ce am slabit, doar dupa ce am primit acea marire de salariu, etc.

Exista de asemenea studii recenete care arata ca ar trebui de fapt sa ne comportam precum persoana care am vrea sa devenim, inca de acum. Cand ne schimbam comportamentul, gandurile si emotiile noastre se schimba la randul lor.

In starile depresive avem tendinta de a ne aduna umerii si a privi inspre pamant cu deznadejde. Dar aceasta atitudine nu face decat sa perpetueze starea depresiva. Indreapta-ti spatele si zambeste chiar daca nu simti acest lucru. Vei simti o schimbare de stare aproape instantanee.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Cu timpul, prin intermediul acestui exercitiu, vei vedea imbunatatiri ale starii tale de spirit si ale vietii tale pe ansamblu. Poarta-te ca si cand ai avea ceea ce iti doresti sau ai fi deja persoana care vrei sa fii!

Foto homepage: Shutterstock/ agsandrew

Un articol via Psychology Today


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri