28 Februarie 2017 publicat în Psihologie 2402 share-uri

Persoanele sensibile sunt atrase de narcisisti. Este o atractie inconstienta extrem de puternica. Persoanele empatice si sensibile au energie vindecatoare, exact ce are nevoie un narcisist. Sensibilii iubesc deplin si neconditionat.

SENSIBILI si NARCISISTI - Etape ale unei relatii gresite

9. Cand sensibilii izbucnesc cu ceva ca si sentimentele mele conteaza, narcisistul il eticheteaza imediat pe sensibil cu nebun. Le spun ca sunt prea dramatici si ca grijile lor sunt nefundamentate. Aceasta tactica este folosita de ei pentru a prelua controlul asupra mintii partenerului sensibil.

10. Sensibilii devin confuzi. De ce s-au purtat asa? Incep sa se auto-invinovateasca si sa se intrebe daca merita sa fie iubiti de cineva.

11. In acest punct, empatii nu sunt capabili sa inteleaga ca sunt manipulati. Partenerul lor a distorsionat totul in jur, pentru a crea o verssiune distorsionata a circumstantelor.

12. Sensibilul va incerca sa comunice cu narcisistul cu multa sinceritate. Narcisistul isi va justifica purtarea si va pasa vina.

13. E normal sa te simti pierdut, confuz si ranit. Dar, in ciuda inimii sfaramate, sensibilii trebuie sa se calmeze si sa isi facao auto-evaluare si sa isi dea seama cum au ajuns in aceasta situatie. Acesta este momentul transformarii lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

14. Sensibilii vor sti ca de la natura sunt vindecatori. Au puterea interioara de a-i ajuta pe altii in modul potrivit, uneori ca o datorie, alte ori cand viata ii pune in astfel de situatii.

15. Sensibilii trebuie sa realizeze adevarul amar ca nu toata lumea merita iubirea lor, grija si afectiunea. Nu toti cei care par nefericiti isi arata adevaratul sine. Sunt oameni care au motivatii sinistre in relatii si cu oamenii din jurul lor. Nu toti oamenii de care ne indragostim pot fi considerati “de incredere”.

16. In aceasta etapa, sensibilii trebuie sa realizeze ca se afla intr-o situatie foarte potrivnica. Persoanele empatice vor face tot ce este posibil ca sa se vindece, pe cand narcisistii nu vor vrea niciodata sa se schimbe.

17. Pentru sensibili aceasta va fi o trezire dureroasa. Vor invata din experienta sa mearaga mai departe.

18. Narcisistii vor continua ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat si vor fi complet inocenti. Nu isi vor aminti in niciun moment ca cineva i-a iubit atat de profund si intens. Nu isi vor aminti legatura puternica pe care au avut-o candva cu cineva si vor merge mai departe ca sa o gaseasca in alta parte. Pentru ei va veni timpul cand vor realiza ca nu se pot conecta nici cu ei insisi si nici cu alte persoane.

19. Narcisistii vor merge mai departe si in timp isi vor gasi o alta victima… Dar nu de iubirea unei persoane sensibile are nevoie un narcisist, ci de propria iubire. Iar sensibilii trebuie sa inteleaga ca niciodata nu vor repara pe nimeni.

20. Sensibilul va fi mai puternic, mai intelept si mult mai grijuliu in privinta persoanelor carora le ofera timpul, afectiunea si dragostea lor.

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri