11 Ianuarie 2017 publicat în Psihologie 44 share-uri

Acesta este un articol pe care il dedicam cu draga inima tuturor cititoarelor noastre, care speram sa se regaseasca in fiecare cuvintel scris aici! Este un articol dedicat femeilor puternice si lucrurilor extraordinare pe care le fac ele in lume.

6. O femeie puternica: Nu ii pasa ce gandesc altii

Femeile puternice stiu foarte bine ca nu trebuie sa cada in plasa parerilor celorlalti si ca fericirea lor nu depinde de gandurile pesimiste ale altora. Pana la urma ele stiu clar ca succesul sau esecul depind doar de forta propriilor lor decizii.

7. O femeie puternica: Stie ca nu e perfecta

Nimeni nu e perfect iar din acest motiv, femeile puternice au capacitatea de a se accepta pe ele insele exact asa cum sunt; ele isi cunosc foarte bine atat punctele forte cat si slabiciunile.

Acest lucru le ajuta sa se adapteze cu usurinta ceea ce inseamna, chiar daca vi s-ar parea ciudat, a-ti trai viata in plenitudine. Pentru aceste femei, sa isi piarda timpul preocupandu-se pentru ceea ce nu sunt, este o chestiune absurda si apoi, viata este prea scurta ca sa ne-o consumam cu astfel de ganduri.

Foto: Pexels.com

Retail jobs

8. O femeie puternica: S-a descoperit pe ea insasi

„Uneori este nevoie sa ajungi la punctul unde nu mai ai nicio lacrima de varsat si atunci schimbarea incepe.” Aceste femei si-au descoperit uimitoarea forta interioara depasind situatii dificile. Drumul care le ajuta pe femei sa isi gaseasca forta interioara este diferit pentru fiecare dintre ele, dar pentru multe, acesta ramane ascuns, fiindca lor le este teama sa se intoarca cu fata la zid.

9. O femeie puternica: Se inconjoara de persoane optimiste

Femeile puternice au inteles ca o viata fericita se bazeaza pe relatii interpersonale DE CALITATE. Ele au o retea de prieteni si rude pe care se pot baza si in care isi pun increderea. Nu se tem sa ceara ajutorul si sa impartaseasca problemele sau perioadele lor benefice si cu altii.

10. O femeie puternica: Are o atitudine pozitiva

Cand vorbim despre pozitivitate, este important sa mentionam ca aceasta este o arma cu doua taisuri. Sunt persoane care pun in practica o pozitivitate nerealista, cum ar fi a se gandi ca lucrurile se rezolva de la sine sau ca ce e frumos li se intampla celor care isi doresc cu intensitate.

Citeste si:
Olimpia Melinte: "Ajungi să înțelegi că nu-ți mai aparții"
Olimpia Melinte: \

Nu este si cazul femeilor puternice. Ele inteleg ca viata lor asa cum si-o doresc presupune si un efort sau actiuni care vin din partea lor. La fiecare pas transmit acea pozitivitate care este alimentata de curaj si entuziasm.


Daca iti plac articolele noastre aboneaza-te la Newsletterul Garbo.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri